Life

Cum este creată imaginea perfectă pentru rețelele sociale. O vloggeriță a dezvăluit toate trucurile

O vloggeriță a dezvăluit care sunt trucurile folosite pentru a crea imaginea “perfectă” pentru rețelele sociale. Sara Puhto este din Finlanda și pledează pentru aspectul natural.
17.01.2022 | 10:05
Cum este creată imaginea perfectă pentru rețelele sociale, potrivit unei vloggerițe din Finlanda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sara Puhto, o vloggeriță cunoscută în Finlanda, le-a explicat urmăritorilor cum pot fi editate imaginile postate pe rețelele sociale cu ajutorul filtrelor și cum este creată imaginea “perfectă”.

Tânăra a avut curaj să posteze imagini needitate cu ea în mediul online. Sara Puhto promovează aspectul natural pe rețelele de socializare și nu fotografiile modificate radical.

ADVERTISEMENT

Aceasta a demonstrat că imaginile pot fi manipulate astfel încât persoana din ele să arate perfect, fără defecte. Tânăra a recunoscut că obișnuia să posteze fotografii editate înainte, dar acum se simte bine cu corpul ei.

O vloggeriță a arătat cum este creată imaginea perfectă pe rețelele sociale

Sara Puhto a postat imagini cu corpul tonifiat și subțire. După aceea, vloggerița a postat o imagine cu corpul ei în realitate, având un abdomen nu tocmai plat.

ADVERTISEMENT

Aceasta a explicat cum poziția în care cineva pozează poate fi foarte importantă, unghiurile jucând un rol important și nu doar aplicațiile de înfrumusețare. Sara a publicat imagini editate, dar și needitate, pentru a se observa diferențele dintre acestea.

Vloggerița a mai spus că, cel mai probabil imaginile în care tenul apare fără imperfecțiuni sunt editate. Tânăra spune că a învățat să-și accepte corpul așa cum e și că nu mai publică fotografii modificate excesiv.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a explicat cum poate fi afectată încrederea de sine din cauza faptului că oamenii văd atât de multe imagini editate pe internet, crezând că așa arată, de fapt, persoanele respective.

“Este greu de spus ce este editat și ce nu este editat uneori. Acesta este doar un alt motiv pentru care nu ar trebui să ne comparăm niciodată cu ceea ce vedem online. Unele modificări sunt minore, altele nu.”, a scris vloggerița într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Sunt folosite frecvent aplicații care subțiază fața sau ridică pomeții. Studiile arată că oamenii folosesc social media pentru relaxare și nu sunt deranjați de faptul că multe persoane publice își modifică fotografiile, scrie click.ro.

Mulți preferă să publice imagini în care arată perfect, fără defecte, și cu trăsăturile modificate. Acest lucru reprezintă un pericol pentru multe persoane, convinse că aceasta este, de fapt, realitatea.

Vloggerița Sara Puhto pledează pentru acceptarea imaginii propriului corp și a decis să posteze imagini naturale, needitate, pentru a le da celor tineri mai multă încredere de sine.

ADVERTISEMENT