Sport

Imaginea postată de familia lui Michael Schumacher. Mesajul emoționant. “Vă mulțumim din adâncul inimilor noastre!” Foto

28.01.2019 | 14:03
Imaginea postata de familia lui Michael Schumacher Mesajul emotionant Va multumim din adancul inimilor noastre Foto

Familia lui Michael Schumacher a decis să posteze o imagine pe pagina de Instagram a fostului pilot de Formula 1. Acesta a fost sărbătorit în toată lumea la începutul aului 2019, după ce pe 3 ianuarie a împlinit 50 de ani. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Mai mult, soția lui Michael Schumacher, Corinna, a deschis un muzeu pentru fostul pilot de Formula 1 și a lansat o aplicație. Totodată, familia acestuia a transmis un mesaj rar și chiar a postat o poză în semn de mulțumire pentru fanii care nu l-au uitat pe Michael Schumacher.

Familia lui Michael Schumacher, imagine rară postată de Instagram

“Cu această poză dorim să vă mulțumim din adâncul inimilor noastre pentru urările călduroase din ultima perioadă. Ne-au dat putere și energie pozitivă. Este un an special pentru Michael, împlinește 50 de ani și 25 de ani de la primul său titlu mondial din Formula 1, astfel că este plăcut să vedem că voi, ca și noi, îi celebrați cariera”,este mesajul postat pe pagina de Instagram al lui Michael Schumacher.

La începutul anului 2019 s-au împlinit 5 ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher la ski. Din acel moment, fostul pilot este tratat de familia sa în locuința pe care o deține în Elveția, iar informațiile în ceea ce privește starea lui de sănătate sunt puține.

Mick, fiul lui Michael Schumacher, a câștigat primul tilul european în Formula 3

Mick, fiul lui Michael Schumacher, a decis să îi calce pe urme tatălui său și a câștigat în 2018 titlul european în Formula 3, iar anul acesta a promovat în Formula 2. Mick a semnat deja cu Ferrari ca pilot de teste, iar experiții cred că va debuta în Formula 1 în 2020.

Michael Schumacher este căsătorit cu Corinna încă din 1995 și au doi copii împreună, Gina Maria (20 de ani) și Mick (18 ani). Familia fostului pilot de Formula 1 s-a stabilit în 2007 la Gland, Elveția, o stațiune de pe malul lacului Leman.

  • 3 ianuarie 2019 este data în care Michael Schumacher a împlinit 50 de ani
  • 20 de milioane de euro au fost cheltuiți pentru tratamentul lui Michael Schumacher
  • 600.0000.000 de euro este averea pe care o are Michael Schumacher