ADVERTISEMENT
EURO Timisoreana

Imaginea serii pe Arena Naţională. Cea mai bună reacţie la jocul echipei lui Contra

Autor: Razvan Nicolae | 15.11.2019 | 23:14
Imaginea serii pe Arena Naţională. Cea mai bună reacţie la jocul echipei lui Contra
Imaginea serii pe Arena Naţională: un copil a adormit în repriza a doua la România-Suedia

România a jucat execrabil în faţa Suediei, în meciul decisiv pentru şansele de calificare ale Naţionalei noastre direct din grupă la Campionatul European, iar reacţiile din public au fost imediate. În repriza a doua s-a lăsat liniştea pe Arena Naţională iar un copil, plictisit de evoluţia tricolorilor, a adormit! 

ADVERTISEMENT

Imaginea serii pe Arena Naţională: un copil a adormit în tribune la România – Suedia

Felul în care s-a prezentat Naţionala noastră în faţa Suediei a adus reacţii diferite din tribune. Unii au început să fluiere, alţii au continuat să urmărească apatici partida iar, partea cea mai tânără a publicului nu a rezistat: aşa cum a făcut acest copil din imagine, care a adormit în repriza a doua, la 2-0 pentru suedezi.

ADVERTISEMENT

30.000 de copii au fost prezenţi la meciul precedent, cel împotriva Norvegiei, când au cântat tot meciul şi au făcut o atmosferă cu adevărat superbă şi neaşteptată pentru nordici. De data asta, felul în care s-a prezentat echipa lui Contra, fără nicio ocazie de gol, a fost prea mult pentru micuţii prezenţi la partida cu Suedia.

50.000 de spectatori au fost în tribune la România-Suedia. A fost a treia oară în mandatul lui Contra când a avut parte de un stadion plin, însă nici acum nu a reuşit să câştige. Precedentele fuseseră 0-0 cu Serbia şi 1-2 cu Spania.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!