Sport

Imaginea zilei. Cosmin Olăroiu, la masă cu Roberto Carlos, Deco și Trezeguet: „Prieteni grozavi”

Cosmin Olăroiu a ajuns „la masa bogaților”. Tehnicianul român a fost surprins alături de Roberto Carlos, Deco, Trezeguet și alte nume uriașe ale fotbalului mondial.
26.06.2021 | 19:57
Imaginea zilei Cosmin Olaroiu la masa cu Roberto Carlos Deco si Trezeguet Prieteni grozavi
ADVERTISEMENT

Liber de contract încă din februarie 2021, când și-a reziliat contractul cu Jiangsu FC, echipă intrată în colaps financiar după cucerirea titlului de campioană, Cosmin Olăroiu se relaxează în Dubai. Și nu oricum, ci într-o companie cât se poate de selectă.

L-a „dat de gol” nimeni altul decât fostul star al Realului, Roberto Carlos, cu o fotografie publicată recent în mediul online. Alături de tehnicianul român se mai aflau atât personalități ale fotbalului mondial, precum Kevin Kuranyi, Deco sau David Trezeguet.

ADVERTISEMENT

Evenimentul din Dubai vine la scurt timp după întâlnirea lui „Oli” cu Daniel Oprița și Mirel Rădoi foștii săi elevi din perioada „UEFAntastică”. Chiar de ziua de naștere a soției selecționerului României, cei trei s-au relaxat la un restaurant de lux din nordul Bucureștiului.

Cosmin Olăroiu, alături de Roberto Carlos, Deco și Trezeguet

Sunt fericit alături de acești prieteni grozavi! Mulțumesc că-mi sunteți alături”, a scris Roberto Carlos în dreptul fotografiei postate cu puțin timp în urmă pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3)

Alături de el, la evenimentul desfășurat într-un un hotel de lux din Dubai au mai fost prezenți Deco, Kevin Kuranyi, Diego Costa, David Trezeguet, Rafa Marguez, Fernando Hierro, Salgado, actorul Max Ryan, consilierul pe probleme de sport al celui mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, Imran Aljasmi, precum și Cosmin Olăroiu.

Roberto Carlos, „antrenat” de Olăroiu. La evenimentul caritabil au participat și alte nume grele

De altfel, tehnicianul român l-a și avut sub comandă, cu doi ani în urmă, pe legendarul Roberto Carlos. Se întâmpla cu ocazia unei partide caritabile care s-a desfășurat pe stadionul lui Atletico Madrid, „Wanda Metropolitano”.

ADVERTISEMENT

Este o mare onoare pentru mine și să antrenez niște fotbaliști atât de mari. Este un meci cu scop caritabil și cred că toți avem obligația să participăm la astfel de acțiuni.

O să fie un show frumos și cred că lumea care va veni va rămâne impresionată. Trebuie ca oamenii să se gândească și la alți oameni, mai ales pentru că ne aflăm în fața Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Este foarte bine că putem să facem și alți oameni fericiți. Eu vreau să câștig mereu, chiar și când mă joc cu fiul meu nu îl las să câștige. am victoria în sânge, dar meciul va fi plăcut pentru toată lumea”, spunea, la vremea respectivă, Cosmin Olăroiu.

E minunat să te alături unei asemenea inițiative. Cînd vine vorba despre un act de solidaritate, e important să-l facem posibil, iar Madridul e cel care ne apropie.

După ce te retragi din activitate, ai posibilitatea să călătorești în lume și să promovezi fotbalul., iar pentru mine e un privilegiu să fiu aici pe un stadion de care nu am avut șansa să ne bucurăm ca jucători și unde vom încerca acum să arătăm ce putem face pe teren”, a declarat și Luis Figo, prezent la eveniment alături de Ronaldinho, Eto’o, Dani Alves, Fernando Sanz, Del Piero, Nuno Gomes, Rafa Marquez, Rapajic și Mondragon.

ADVERTISEMENT