Imaginea zilei! FC Botoşani “s-a combinat” cu Găman pe Tinder

Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
14/03/2018, 17:35
Imaginea zilei! FC Botoşani “s-a combinat” cu Găman pe Tinder GALERIE FOTO

FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi s-au întâlnit în sferturile de finală ale Cupei României, scor 3-2, meci în care arbitrul George Găman le-a dat două penalty-uri gazdelor, ambele valorificate de Mihai Roman şi Mircea Axente.

Administratorii contului de Facebook a celor de la CSM Politehnica Iaşi au încercat să se amuze pe seama arbitrului George Găman şi a celor de la FC Botoşani, dar şi să trimită săgeţi către cele două părţi.

Cum răd ieşenii de Găman şi Botoşani

Aceştia i-au cuplat pe rivalii de la FC Botoşani cu arbitrul George Găman într-o imagine editată din aplicaţie de dating Tinder, alături de mesajul: “Există o explicaţie… Of, dragostea asta!” CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA.

Ştirea MOMENTULUI

Japonia – Senegal, ora 18:00, live video la CM 2018. Remiza avantajează ambele echipe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.