Fotbal intern

Imaginea zilei din fotbalul românesc vine din cantonamentul Craiovei din Austria

30.06.2019 | 19:17
Imaginea zilei din fotbalul romanesc vine din cantonamentul Craiovei din Austria

Fotbaliștii celor de la Universitatea Craiova au avut parte de o zi liberă în cantonamentul din Tirol, Austria, acolo unde se pregătesc pentru debutul în noul sezon al Ligii 1 și în cupele europene. Oltenii s-au distrat în celebra stațiune montană austriacă și au oferit unul dintre momentele cele mai haioase ale zilei, atuni când unul dintre fotbaliști a fost blocat de o… văcuță.

Imaginea zilei vine din cantonamentul Universității Craiova

Într-o postare pe facebook, Universitatea Craiova a publicat mai multe poze din cantonamentul din Austria, de la team-buildingul formației oltenești. În momentul în care fotbaliștii olteni coborau pe un trenuleț, unul dintre jucătorii Craiovei a fost blocat de o văcuță.

Este vorba de juniorul Hreniuc, cel care a reușit să frâneze la timp înainte de contactul cu animalul aflat la păscut.

Ce a făcut până acum Universitatea Craiova în cantonamentul din Austria

Universitatea Craiova se află în cantonament la Tirol, acolo unde a jucat deja trei meciuri.Oltenii au făcut două egaluri, 1-1 cu Orenbug și 0-0 cu Qarabag. De asemenea, vineri, elevii lui Corneliu Papură au pierdut cu 1-3, în fața celor de la Viktoria Plzen. Pentu olteni urmează acum încă două amicale, luni, 1 iulie, cu Ferencvaros, pentru ca apoi marți să dea piept cu Legia Varșovia.

Primul meci oficial al lui U Craiova va fi în primul tur al Europa League, în compania celor de la Sabail. Meciul se va juca joi, 11 iulie, pe Bayil Stadium, în Azerbaijan. După partida tur contra azerilor, craiovenii vor juca în prima rundă a Ligii 1, în compania celor de la Academica Clinceni. Urmează apoi returul cu Sabail, pentru ca după accea, în etapa a doua, oltenii să dea piept cu marii rivali de la Dinamo București.