Sporturi

Imaginea zilei în Fed Cup! Cum a apărut Simona Halep lângă Pliskova. Foto

09.02.2019 | 15:30
Imaginea zilei in Fed Cup Cum a aparut Simona Halep langa Pliskova Foto

Cum a apărut Simona Halep lângă Karolina Pliskova la Ostrava. Echipa României de Fed Cup întâlneşte campioana ne-titre, Cehia, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale 1. Vineri de la ora 14, ora României, a avut loc tragerea la sorţi, iar jucătoarele au fost rugate de către fotografii prezenţi să se apropie şi să pozeze pentru a anunţa meciurile care urmează să fie disputate în acest final de săptămână la Ostrava. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Pentru partida de duminică, de la ora 14, cea dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, un moment amuzant a avut loc, moment oferit de racheta numărul 1 a României, Simona Halep. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani, de 1 metru şi 68 de centimetri, a fost nevoită să se ridice pe vârfurile picioarelor pentru a se apropia cât de cât de înălţimea adversarei sale, măsurând un metru şi 86 de centimetri.

Cum a apărut Simona Halep lângă Karolina Pliskova la Ostrava

Simona Halep a apărut într-o ipostază amuzantă la Ostrava lângă Karolina Pliskova

Toată lumea prezentă la primăria din Ostrava a râs, iar fetele s-au amuzat şi ele. Karolina Pliskova, racheta numărul 1 a echipei gazdă, o va întâlni în prima zi pe Mihaela Buzărnescu, în timp ce Katerina Siniakova va juca împotriva celei mai bune jucătoare din echipa tricoloră, Simona Halep. În a doua zi va avea loc duelul de foc dintre Karolina Pliskova și Simona Halep, în timp ce Siniakova va juca împotriva Mihaelei Buzărnescu. Cele două meciuri de simplu de duminică vor fi urmate de duelul de dublu dintre Krejcikova și Siniakova împotriva lui Begu și Niculescu.

Ocupanta locului 5 WTA a făcut o mică analiză a duelului împotriva României: “Sunt două dintre cele mai puternice echipe din lume. România condusă de Simona Halep poate bate pe oricine. Suprafața este în avantajul nostru, dar româncele nu ar avea de ce să se plângă, pentru că la Cluj s-a jucat pe suprafața lor favorită. Va fi un meci foarte dificil, dar la acest nivel nu puteam avea un meci ușor”, a declarat cehoaica la Ostrava.

Tags: