Fotbal international

Imaginea zilei la meciul dintre Brazilia și Camerun. Un suporter argentinian, alături de fanii Selecao. Foto

Un suporter argentinian s-a pozat cu drapelul alături de fanii Braziliei la meciul împotriva Camerunului. E imaginea zilei de la Campionatul Mondial.
02.12.2022 | 21:47
Imaginea zilei la meciul dintre Brazilia si Camerun Un suporter argentinian alaturi de fanii Selecao Foto
Rivalitatea dintre Argentina și Brazilia este una dintre cele mai rivalități din istoria fotbalului
ADVERTISEMENT

Argentina și Brazilia s-au calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial, iar marile rivale se pot întâlni în semifinalele turneului final. Suporterii însă au reușit să treacă peste acest lucru și au oferit un moment superb.

Imaginea zilei la Campionatul Mondial din Qatar. Momentul în care rivalitatea dintre Brazilia și Argentina a dispărut

Spectatorii prezenți la meciul dintre Brazilia și Camerun, din ultima etapă a Grupei G au surprins un moment pur și simplu emoționant.

ADVERTISEMENT

Un fan argentinian s-a împrietenit cu mai mulți brazilieni, alături de care s-a fotografiat. Ba, mai mult, brazilienii au pus mâna pe drapelul Argentinei, în timp ce zâmbeau.

Un fan al Argentinei, alături de suporterii brazilieni
Un fan al Argentinei, alături de suporterii brazilieni

Galeria Braziliei a transmis un mesaj emoționant pentru legendarul fotbalist Pele, care a fost din nou internat în spital: „Să te faci bine cât mai repede”.

ADVERTISEMENT
Galeria Braziliei, banner special pentru legenda Pele
Galeria Braziliei, banner special pentru legenda Pele

Qatarezii, mesaj de susținere pentru Pele

Qatarezii nu au rămas nici ei impasibili la momentele grele prin care trece Pele și au afișat un mesaj superb pe o clădire din apropierea stadionului: „Îl iubim pe Pele”.

Autoritățile din Qatar, mesaj superb pentru Pele, aflat în spital
Autoritățile din Qatar, mesaj superb pentru Pele, aflat în spital.

Ajuns la 82 de ani, Pele duce o luptă dură împotriva cancerului. Fostul mare fotbalist și rival al lui Diego Armando Maradona a fost din nou internat.

ADVERTISEMENT

Pele a ținut să le mulțumească autorităților din Qatar și să transmită un mesaj pentru toți fanii săi îngrijorați de starea sa de sănătate: „Prieteni, sunt în spital pentru controlul lunar. Este mereu plăcut să primesc mesaje pozitive.

Îi mulţumesc Qatarului pentru omagiu şi le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit energii pozitive”, a fost mesajul postat de legenda fotbalului pe pagina sa oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Înainte de ultimul meci din grupă împotriva Camerunului, Brazilia era lider în G, cu șase puncte, urmată de Elveția (3 puncte). Africanii erau pe locul trei cu un punct, în timp ce Serbia era pe ultimul loc, cu același număr de puncte.

ADVERTISEMENT