Life

Imaginea zilei vine din Germania. Un bărbat dezbrăcat a fugărit un porc mistreț care-i furase laptopul

06.08.2020 | 23:44
Imaginea zilei vine din Germania Un barbat dezbracat a fugarit un porc mistret carei furase laptopul
ADVERTISEMENT

Zecile de oameni prezenți în parcul german Grunewald din Berlin au avut parte de o priveliște amuzantă în mijlocul zilei, în timp ce se bucurau de vremea frumoasă.

Un mistreț urmărit de un bărbat dezbrăcat a surprins pe toată lumea și a stârnit râsul oamenilor, care nu înțelegeau ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

În realitate, mistrețul i-a furat omului sacoșa cu un laptop, astfel că bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a fugit animalul, cu toate că era dezbrăcat.

Un bărbat dezbrăcat a fugărit un porc mistreț care-i furase laptopul

De ce nu a purtat haine, nimeni nu știe, cert e mistrețul l-a determinat să uite de orice rușine și să încerce să-și recupereze laptopul cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost postate de actrița Adele Landauer și au devenit virale, strângând 6.300 de distribuiri și peste 1.200 de comentarii.

Natura contraatacă! Vânătoare de mistreți la Teufelssee! Laptopul bărbatului se afla în geanta galbenă, așa că a dat totul pentru a prinde mistrețul, chiar și în costumul lui Adam.

ADVERTISEMENT

I-am arătat apoi fotografiilor bărbatului, a râs cu voce tare și mi-a dat acceptul să le pot face publice. Nu face parte din natura mea să expun oameni. Cred că viața are și laturi amuzante și cu siguranță le puteți împărtăși. Așadar, vă rugăm să evitați comentariile negative”, a scris femeia.

Un bărbat dezbrăcat a fugărit un porc mistreț
Un bărbat dezbrăcat a fugărit un porc mistreț

Așadar, se pare că bărbatul a reușit în cele din urmă să-și recupereze laptop-ul, însă e neclar ce s-a întâmplat cu porcul mistreț „furăcios”.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au amuzat de pățania bărbatului, așa cum au făcut-o și cei prezenți la cursa inedită de prindere a mistrețului.

„Fantastic! Amuzant!”, „Mor de râs”, „Ce s-a întâmplat cu porcul? Așa ceva, incredibil!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: