Life

Imagini adorabile cu Prințul Louis, fiul cel mic al Ducelui şi ducesei de Cambridge! Băiețelul a împlinit 4 ani

Prințul Louis, fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton, ducii de Cambridge, a împlinit 4 ani, motiv pentru ca părinții săi să publice imagini adorabile cu băiețelul.
23.04.2022 | 13:08
Imagini adorabile cu Printul Louis fiul cel mic al Ducelui si ducesei de Cambridge Baietelul a implinit 4 ani
Prințul William și soția lui, Kate Middleton, ducii de Cambridge.â, își sărbătoresc fiul, Pe Prințul Luis, cu ocazia împlinirii a patru ani / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe 23 aprilie 2018 se năștea cel de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge. Micuțul primea numele de Louis, iar la acea vreme Prințul William și soția lui, Kate Middleton își exprimau fericirea pentru că sunt a treia oară părinți.

Cum arată Prințul Louis la patru ani! Prințul William și soția lui, Kate Middleton, noi fotografii cu băiețelul

Cu ocazia împlinirii a patru ani de viață, Prințul William și soția lui, Kate Middleton au publicat, pe contul oficial de Instagram, câteva fotografii cu Prințul Louis. Pozele, realizate chiar de Kate Middleton, au fost făcute la plajă, cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge zâmbind larg în timp ce alerga, desculț, pe nisip.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost realizate, cel mai probabil, pe plaja din Norfolk, din Anglia, la începutul lunii aprilie, atunci când cuplul princiar, alături de copii lor, au fost într-o scurtă vacanță.

De altfel, Kate Middleton, mare pasionată de fotografie, a continuat tradiția de a publica portrete ale copiilor ei în momente importante, luru pe care l-a făcut și pentru frățiorii mai mari ai lui Louis, George (8 ani) sau Charlotte (6 ani).

ADVERTISEMENT

Prințul Louis de Cambridge, care are numele complet de Louis Arthur Charles este al treilea copil al Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii este al cincilea în linia de succesiune la tronul englez, el urmându-le Prințului Charles, bunicul său, Prințului William, tatăl său, și fraților săi mai mari, George și Charlotte.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost serbată acum două zile

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost serbată acum două zile, pe 21 aprilie, atunci când a împlinit 96 de ani de viață. Discretă din cale afară și de ziua ei de naștere, Regina Elisabeta a preferat să își petreacă ziua de naștere pe domeniul reședință regală din Sandringham, fără fast.

De altfel, în ultima vreme, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, străbunica Prințului Loius, a fost absentă la majoritatea evenimentelor publice, ea fiind reprezentată de Prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Acum două luni, pe 6 februarie 2022, Elisabeta a II-a a Marii Britanii a serbat Jubileul de Platină, adică 70 de ani de când a fost proclamată regină, ea fiind, astfel, cel mai longeviv monarh britanic din istorie.

Printul Louis
Prințul Louis a fost fotografiat de mama sa, Ducesa de Cambridge, la plajă / Foto: Instagram

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a schimbat legislația special pentru strănepoții ei, George, Charlotte și Louis. Ea emis un nou set de legi garantând astfel pentru toți copiii fiului cel mare al Prințului Charles titlul de Alteță Regală.

ADVERTISEMENT