Fotbal intern

Surpriză la Sf. Gheorghe! În doar două zile, gazonul s-a transformat complet înainte de Sepsi – FCSB. Foto

09.04.2021 | 17:14
Surpriza la Sf Gheorghe In doar doua zile gazonul sa transformat complet inainte de Sepsi  FCSB Foto
ADVERTISEMENT

Imagini apocaliptice au fost surprinse pe stadionul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu trei zile înaintea meciului cu FCSB, după ce o nouă zăpadă a acoperit totul cu o mantie albă.

UPDATE, 9 aprilie, ora 17:10 / Surpriză la Sf. Gheorghe! Deși în urmă cu câteva zile exista șansa ca terenul să nu fie în condiții optime la ora meciului Sepsi – FCSB, gazonul se prezintă acum impecabil. În doar două zile, suprafața de joc a devenit bună, de pe gazon dispărând orice urmă de zăpadă.

ADVERTISEMENT


ȘTIREA INIȚIALĂ, 7 aprilie, ora 11:21 /

În luna ianuarie, la un meci cu Astra Giurgiu, fanii covăsnenilor au umplut tribunele stadionului cu oameni de zăpadă pentru a suplini astfel lipsa spectatorilor din tribune.

Sepsi și FCSB se vor întâlni sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, cele două urmând a fi apoi adversare și în play-off.

ADVERTISEMENT

Cu trei zile înaintea meciului Sepsi – FCSB, stadionul din Sfântu Gheorghe e acoperit de zăpadă

Deși suntem în plină primăvară, iarna încă nu ne dă pace, iar oficialii clubului Sepsi OSK au postat pe contul de Facebook o imagine cu stadionul acoperit de zăpadă cu doar trei zile înaintea partidei cu FCSB.

”Imagine de primăvară?!?”, au scris conducătorii clubului covîsnean, glumind pe seama faptului că orașul Sfântu Gheorghe a fost acoperit cu un strat consistent de zăpadă.

ADVERTISEMENT

stadion Sepsi FCSB

Înaintea întâlnirii de sîmbătă, FCSB este lider în clasamentul din Liga 1, cu un punct peste rivala CFR Cluj și cu șapte mai mult decât Universitatea Craiova, și cu o victorie în deplasarea de la Sfântu Gheorghe își asigură poziția de lider la începerea play-off-ului.

FCSB, discuții pentru transferul lui Alexandru Crețu

Atacantul Florinel Coman se pregătește pentru sezonul viitor la FCSB și a început să facă schimbări majore pentru a fi din nou pe placul patronului Gigi Becali și pentru a-i face fericiți pe fanii echipei prin golurile sale.

ADVERTISEMENT

”Perla” FCSB-ului va rata întreg sezonul competițional, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, din cauza accidentării suferite la partida dintre România și Macedonia de Nord, 3-2, din preliminariile CM 2022.

Alexandru Crețu, 28 de ani, internaționalul pe care Mirel Rădoi l-a debutat în toamnă la naționala României, este în discuții avansate cu FCSB. Acesta este pe final de contract cu slovenii de la Maribor și poate semna cu echipa lui Gigi Becali. Interesant e faptul că va fi folosit fundaș central dacă ajunge la FCSB! FANATIK a aflat că au existat deja discuții între cele două părți, dar ambele au decis să nu facă încă nimic public până nu se ajunge la un acord total.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: 2-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT