Imagini apocaliptice din timpul unei furtuni puternice. Bulgări uriași de gheață au acoperit un oraș din Libia. Video

Robert Cristea   
în HotNews
28/10/2020, 18:40
Imagini apocaliptice din timpul unei furtuni puternice. Bulgări uriași de gheață au acoperit un oraș din Libia. Video
Imagini apocaliptice din timpul unei furtuni puternice. Bulgări uriași de gheață au acoperit un oraș din Libia. Foto: Twitter/Lyobserver

Imagini apocaliptice în Libia, unde bulgări uriași de gheață au făcut prăpăd în timpul unei furtuni puternice.

Momentele incredibile s-au petrecut astăzi. Oamenii s-au speriat îngrozitor din cauza unor intensificări neașteptate ale vântului.

Au căzut bucăți mari de gheață care au provocat daune serioase. De asemenea, mai mulți palmieri au fost smulși din pământ de rafalele puternice de vânt.

Furtună puternică în Libia. Au căzut bulgări de gheață

Mai multe mașini și case au fost avariate de fenomenul neașteptat apărut în Libia. Centrul de control din Tripoli a făcut apel către cetățeni să conducă cu prudență și să evite ieșirile.

Astfel de imagini apocaliptice se văd foarte rar în Libia. Momentul petrecut miercuri, 28 octombrie, i-a surprins din plin pe localnici.

Vremea se anunță în continuare îngrijorătoare și în zilele următoare.

Centrul Național de Meteorologie din Libia a avertizat că fenomenele meteo bizare vor continua pe toată durata săptămânii. Sunt așteptate ploi torențiale și rafale puternice de vânt.

Libia este o țară așezată în nordul Africii. Are frontieră cu Marea Mediterană la nord, la vest cu Tunisia și Algeria, la sud-vest cu Nigerul, la sud cu Ciadul, iar la sud-est și est cu Egiptul și Sudanul. Capitala este la Tripoli.

Este cunoscută de mulți ani ca o mare producătoare și exportatoare de petrol. Are o populație de aproximativ 6,5 milioane de locuitori.

Închide ×