Imagini îngrozitoare! A apărut filmul încăierării din Brăila în care au căzut victime doi baschetbaliști americani

Eduard Nicolae Popa    Ionut Neamţu   
în Video
13/11/2018, 11:35
Imagini îngrozitoare! A apărut filmul încăierării din Brăila în care au căzut victime doi baschetbaliști americani GALERIE FOTO
Imagini din clubul din Brăila după altercația în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați

Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere din timpul confruntării din clubul brăilean Music Pub între interlopul local „Dasaev” și baschetbaliștii americani ai formației locale Cuza Sport.

Site-ul local debraila.ro a publicat videoul evenimentului în care se vede cum Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, îl lovește din senin pe unul dintre sportivii formației de pe malul Dunării (video, secunda 00:03). În ajutorul celui lovit au sărit ceilalți baschetbaliști americani care l-au luat pe sus pe Dasaev și l-au băgat în baie (00:40). Mai mulți curioși s-au adunat să vadă ceea ce se petrece, în timp ce alți oameni au intrat în grupul sanitar să îl ajute pe Dasaev. Câteva minute mai târziu, unul dintre baschetbaliști este văzut cum o rupe la fugă din club, fiind luat la șuturi de oamenii care l-au apărat pe Dasaev.

Baschetbaliștii americani au fugit pe acoperișul terasei clubului din Brăila

Potrivit anchetatorilor, Dasaev i-ar fi înjunghiat pe cei doi baschetbaliști, Joseph McClain și Darrel Bowie, tocmai în baia clubului din Brăila. Al patrulea sportiv american care a asistat la scenă a reușit să fugă după ce s-a urcat pe acoperișul terasei pub-ului (06:58).

Video integral aici:

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani | DEBRAILA.ro a obtinut imaginile sangerosului atac din noaptea de 15 spre 16 septembrie

Gepostet von debraila.ro am Montag, 12. November 2018

După acest incident Joseph McClain a avut un plămân perforat, în timp ce Darrel Bowie a suferit mai multe plăgi în zona abdomenului. Dacă Bowie s-a întors pe semnătură în SUA pentru a continua tratamentul, McClain a rămas în România, întrucât nu a putut circula cu avionul din cauza rănilor suferite. Mai mult, cei doi americani, dar și restul colegilor lor sunt neplătiți iar după ce clubul Cuza Sport a intrat în incapacitate de plată, Joseph a fost scos afară din apartament și va pleca din țară abia pe 15 noiembrie, după cum a relatat FANATIK.RO.

De partea cealaltă, interlopul „Dasaev” se află sub arest. El este acuzat de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Închide ×