Life

Imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în show-ul America Express: ”Două buldozere”

Fotografii inedite cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express. Cum s-au descurcat artistele în această aventură.
15.11.2022 | 18:50
Imagini cu Andreea Balan si Andreea Antonescu in showul America Express Doua buldozere
Fotografii cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express. Cum s-au descurcat artistele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Imagini cu cele două artiste care fac parte din trupa Andre, în show-ul de la Antena 1. Cântărețele au plecat extrem de încrezătoare în emisiunea moderată de Irina Fodor, dar cum s-au descurcat în realitate?

Fotografii cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express. Cum s-au descurcat artistele

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează o echipă imbatabilă la America Express, unde au plecat să se bucure de o experiență inedită. Artistele trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă, dovadă imaginile cu ele.

ADVERTISEMENT

„E total diferit față de cum ne așteptam noi. E o experiență foarte mișto, unică, cu urcușuri și coborâșuri. Sunt convinsă că pentru celelalte echipe noi suntem cea mai mare concurență.

Cu Andreea lângă mine mergem și până în pânzele albe că așa am început și când eram mici. Două buldozere. Privind în urmă vom avea un zâmbet pe buze și o nostalgie și probabil niște reproșuri că n-am știut să trăim la maximum așa cum ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Sper că America Express nu va fi finalul trupei Andre. Asta-i doar o glumă”, a mărturisit Andreea Antonescu la Jurnal de America Express, scrie a1.ro.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe Drumul Aurului

Andreea Bălan a plecat în această aventură cu foarte mult curaj și un strop de inconștiență. Frumoasa blondină susține că nu-i place nedreptatea pentru că este o persoană corectă, care nu trișează sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva nu vrea ca ceilalți să-i ia lucrurile care i se cuvin pe Drumul Aurului, pe traseul care are o lungime de 7.000 de kilometri și care se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia.

Mai mult decât atât, blondina când aude de competiție nu se dă în lături și este gata să meargă până-n pânzele albe pentru a pune mâna pe marele premiu. Suma se ridică la valoarea de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„E un reality show cu bune și cu rele, de aceea unii dintre noi au tot felul de reacții. Aici nu poți să te prefaci, aici cad toate măștile”, a subliniat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT