Life

Imagini cu burtica de gravidă a lui Alice Cavaleru. Cum arată soția lui Vladimir Drăghia în al treilea trimestru de sarcină

Cum arată soția lui Vladimir Drăghia în al treilea trimestru de sarcină. Alice Cavaleru a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă. Aceasta este însărcinată cu o fetiță.
29.06.2022 | 22:53
Imagini cu burtica de gravida a lui Alice Cavaleru Cum arata sotia lui Vladimir Draghia in al treilea trimestru de sarcina
Alice Cavaleru, imagini cu burtica de gravidă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia cu burtica de gravidă. Vedeta a postat imagini din al treilea trimestru de sarcină.

Imagini cu burtica de gravidă a lui Alice Cavaleru

Soția lui Vladimir Drăghia a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă. Alice Cavaleru se află în al treilea trimestru de sarcină și se bucură de experiența de a fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare că, în urmă cu doar 30 de zile, nici nu părea că este însărcinată, așa că vrea să se bucure de fiecare senzație a femeii gravide, inclusiv de burtă și de șoldurile „pufoase” după cum le numește chiar ea.

„Hai că am și poze cu burtica! Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine.

ADVERTISEMENT

Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună. Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot!”, a scris Alice Cavaleru în fața imaginilor postate pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor avea încă o fetiță

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au dezvăluit că vor avea încă o fetiță, astfel că Zora, prima lor născută, va avea o surioară pe care o va cunoaște cât de curând.

ADVERTISEMENT

Cuplul era foarte fericit, pentru că își mai dorea un copil și Vladimir Drăghia chiar spunea că au încercat vreme de un an să mai conceapă un urmaș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)


„Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie”, a mai scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia și soția lui anunțau în luna aprilie că vor avea încă o fetiță.