Life

Imagini cu Carmen Brumă după ce a suferit o intervenție estetică: „Se observă îmbunătățiri”

De ce a ajuns Carmen Brumă la medicul chirurg. Ce intervenție a suferit iubita lui Mircea Badea. Vedeta a dat detalii pe rețelele de socializare, unde a explicat și cum se simte.
05.04.2022 | 18:12
Imagini cu Carmen Bruma dupa ce a suferit o interventie estetica Se observa imbunatatiri
Imagini cu Carmen Brumă după ce a suferit o intervenție estetică. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a suferit o intervenție pentru a scăpa de varice, numită scleroterapia. Vedeta a împărtășit rezultatul cu prietenii virtuali și a explicat care a fost singurul dezvantaj în urma acestei proceduri.

Carmen Brumă, nouă intervenție pentru a scăpa de varice. Ce a mai făcut vedeta

Carmen Brumă a apelat la o procedură minim invazivă, anume scleroterapia. Ce este aceasta, de fapt? Scleroterapia se poate face numai în cabinetul unui medic chirurg vascular, iar ea constă în injectarea unei substanțe direct în venă, care duce în timp la dispariția varicelor.

ADVERTISEMENT

Conform unei postări făcute de vedetă pe pagina personală de Instagram, Carmen Brumă a declarat că deja vede îmbunătățiri după intervenția suferită și nu are nicio durere. Un alt lucru bun menționat de vedetă este că a putut să își scoată pansamentul după doar 48 de ore.

De asemenea, iubita lui Mircea Badea a putut face inclusiv mișcare. Există, însă, și un dezavantaj prezentat de vedetă:

ADVERTISEMENT

”Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți).

Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a scris Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Imagini după scleroterapie
Imagini după scleroterapie. Foto: Captură Instagram

Carmen Brumă, sfaturi despre prevenirea varicelor. Care este cel mai bun lucru pe care îl putem face

Carmen Brumă a mai suferit o intervenție estetică pentru a scăpa de varice și în 2018, dar problema ei a recidivat, astfel că a apelat la scleroterapie.

”Așa cum v-am povestit în stories, astăzi am făcut o intervenție care se numește scleroterapie pentru eliminarea unor varice ( care au fost operate cu laser endovenos acum 3 ani dar care, din păcate, au recidivat)”, a mai informat vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen Brumă a explicat și care sunt cele mai importante lucruri pe care le poate face o persoană care are varice. Alimentația și mișcarea sunt foarte importante.

”Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. (…)

Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să te miști. Venelor le place mișcarea, dacă te miști, se comportă frumos. Asta m-a ajutat să le țin sub control”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT