Fotbal international

Imagini cu Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în vacanța de la Saint-Tropez

10.09.2018 | 18:07
Imagini cu Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez in vacanta de la SaintTropez

Cristiano Ronaldo a fost surprins de paparazzi relaxându-se alături de logodnica sa Georgina Rodriguez într-o mini-vacanță cu yacht-ul, de această dată la Saint-Tropez. Portughezul s-a relaxat săptămâna trecută alături de familie în Sardinia

Cristiano vrea să profite la maximum de pauza de două săptămâni pe care o are la dispoziție. Nu face parte din lotul Portugaliei pentru meciurile din Liga Națiunilor, astfel că următorul său meci oficial e pe 16 septembrie, pe teren propriu cu Sassuolo. Ronaldo va debuta oficial pentru Juventus în competiția sa preferată – Liga Campionilor – pe 19 septembrie, în deplasarea cu Valencia.

Imagini cu Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în vacanța de la Saint-Tropez

Din imagini se poate vedea cu Ronaldo nu pare deloc îngrijorat de forma modestă din acest start de sezon. Din contră. Cristiano este mai relaxat ca niciodată alături de Georgina și de fiul său, Cristiano Jr.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Chiar dacă el nu a marcat niciun gol până acum în Serie A, Ronaldo are de ce să se bucure în plan colectiv. Juventus a strâns maximum de puncte după disputarea primelor trei etape din campionatul Italiei. Conform statisticilor, portughezul a șutat de 23 de ori spre poartă în Serie A, fără a înscrie vreun gol.

Venirea superstarului  în această vară la Juventus Torino a dus la o creștere uriașă a salariilor în Serie A, fotbalul italian ajungând la un record în această privință.

Ramos continuă să-l atace indirect

Sergio Ramos nu a ezitat să îl atace din nou pe fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Stoperul formaţiei de pe Santiago Bernabeu a fost întrebat după meciul cu Anglia din Liga Naţiunilor cine merită să primească Balonul de Aur în acest an, iar răspunsul a fost unul tranşant: “El trebuie să câştige. E un bun prieten şi sunt mândru că îl am în echipă. Este un mare jucător. E printre puţinii pentru care m-aş bucura la fel de mult ca şi cum aş câştiga eu premiul. Poate sunt jucători cu un marketing mai bun, cu un nume mai mare, dar Modric merită acest premiu”, a spus Ramos, după meciul cu Anglia, de pe Wembley.

”Adevărul este că nu ne-a fost greu să-l convingem, pentru că el a vrut să vină la noi. A dorit să plece de la Real Madrid. El a ales Juventus, iar noi suntem foarte fericiți” – a declarat Pavel Nedved, vicepreședintele clubului Juventus, reacție din care reiese că Ronaldo nu se mai simțea tocmai bine la Madrid, în ciuda succesului individual și colectiv de care s-a bucurat în cei nouă ani.