News

Imagini cu gândaci pe holurile unui spital din Brașov: ”Să vă dezinfectați hainele când ajungeți acasă”

Un pacient din Brașov a surprins o serie de imagini cu gândaci care mișună pe holurile unui spital din oraș. Reacția unității medicale lasă de dorit.
06.08.2021 | 15:30
Imagini cu gandaci pe holurile unui spital din Brasov Sa va dezinfectati hainele cand ajungeti acasa
ADVERTISEMENT

Imagini de-a dreptul revoltătoare surprinse de un pacient din Brașov în interiorul Spitalului Tractorul din oraș. Chiar înainte de a se pregăti de intrarea la un consult, cetățeanul a filmat mai multe vietăți pe holurile unității medicale.

La fel de gravă este și reacția angajaților spitalului în momentul în care sunt înștiințați de această situație.

ADVERTISEMENT

O asistentă îi spune pacientului, cu seninătate, să facă reclamație pentru gândacii pe care i-a găsit în interiorul clădirii sanitare.

Gândaci pe holurile unui spital din Brașov. Pacienții sunt revoltați, iar angajații dau din umeri

Imaginile cu insectele au fost surprinse în sala de așteptare a secţiei ORL, a Spitalului Tractorul din Braşov. Cu puține momente înainte de a intra la o consultație, un tânăr a văzut mai mulţi gândaci pe holuri.

ADVERTISEMENT

”Am fost la urgențe la spitalul Tractorul, la secția ORL având o problemă la o ureche. Am fost șocat cum erau gândacii în sala de așteptare”, spune pacientul în cauză, pentru ObservatorNews.

Revoltat de această situație care are loc într-o unitate în care igiena ar trebui să primeze, acesta cere explicații uneia dintre asistente pe care o întâlnește în clădire.

ADVERTISEMENT

Reacția angajatei din spitalul brașovean spune totul despre interesul acordat curățeniei și igienei. Femeia îl invită pe bărbat să facă reclamație pentru gândacii găsiți.

”Ce sunt ăştia, doamnă? Aveţi idee? Aşa ne primiţi la spital, la urgenţe? / Faceţi reclamaţie!”, este dialogul dintre pacient și asistentă, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Brașov, mesaj pentru cetățeni: ”Să vă dezinfectați hainele când ajungeți acasă”

Bărbatul din municipiul Brașov care s-a confruntat cu această problemă extrem de gravă și de neacceptat pentru un oraș al unei țări membre UE nu a stat pe gânduri și a postat în mediul online imaginile.

Acesta îi avertizează pe concetățenii săi care au ghinionul de a trece pe la spitalul Tractorul și le spune să-și dezinfecteze hainele când ajung acasă.

Tânărul a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, însoțite de următorul mesaj: ”Aveţi grijă când ajungeţi acasă, să vă dezinfectaţi hainele dacă veniţi de la urgenţe. Spitalul de Urgenţe de la Tractorul este plin de gândaci pe holuri, în saloane, este ceva de nedescris”, spune pacientul.

ADVERTISEMENT
Tags: