News

Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu. Fiul șefului LPF a trecut pe roșu. VIDEO

09.09.2019 | 20:26
Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu Fiul sefului LPF a trecut pe rosu VIDEO

Au apărut în presă imaginile cu teribilul accident provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu. Din imaginile publicate de Antena 3 se vede cu ochiul liber că bolidul lui Mario Iorgulescu avea o viteză foarte mare. Mai mult, beizadeaua a trecut și pe culoarea roșie a semaforului!

Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00. Mario Iorgulescu se deplasa pe șoseaua Chitilei cu 240 de kilometri pe oră, când a pierdut controlul volanului într-o curbă ușor spre dreapta. Fiul lui Gino Iorgulescu a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal mașina condusă de un tânăr de 24 de ani.

Acesta nu a avut nicio șansă, deoarece mașina sa nu era dotată cu atâtea sisteme de siguranță ca a lui Mario Iorgulescu. Tânărul, tată a doi copii, a murit pe loc. Mario Iorgulescu în schimb a coborât pe propriile sale picioare din rămășițele bolidului său de 300 de mii de euro, însă i s-a făcut rău la scurt timp.  Vezi video AICI!

Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu
Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, în stare gravă la spital

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirugicală. A suferit o hemoragie puternică la nivelul abdomenului. La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge. Se presupune că tânărul ar fi consumat alcool şi venise de la o seară de poker, potrivit imaginilor postate de acesta pe o reţea de socializare.

Familia Iorgulescu a emis un comunicat de presă, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu în care își exprima regretul față de cele întâmplate, dar crea opiniei publice să respecte durerea celor două familii.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela şi Gino Iorgulescu”, este comunicatul oficial al familiei Iorgulescu.