Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Imagini cu plecarea „greilor” din Koln după Belgia – România 2-0. Un oficial de la FRF a fost șef de organizare. Video

România a pierdut cu Belgia, scor 0-2, în etapa a doua din Grupa E de la EURO 2024. La finalul meciului, oficialii FRF s-au grăbit să plece de la stadion.
Imagini cu plecarea greilor din Koln dupa Belgia  Romania 20 Un oficial de la FRF a fost sef de organizare Video
Imagini cu plecarea oficialilor FRF de la stadionul din Koln după Belgia - România 2-0. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

România a fost readusă cu picioarele pe pământ la EURO 2024. După victoria istorică împotriva Ucrainei (3-0), elevii lui Edi Iordănescu au cedat contra Belgiei (0-2). Oficialii FRF au fost prezenți în număr mare în tribunele RheinEnergie din Koln.

Plecarea „greilor” din Koln după Belgia – România 2-0

Deși a avut parte din nou de o susținere frenetică din tribune, naționala României nu a reușit să producă din nou surpriza și să obțină un rezultat pozitiv cu Belgia, care în mare măsură, le-ar fi adus „tricolorilor” calificarea în „optimi”.

ADVERTISEMENT

Belgia a fost mult mai puternică și a câștigat, grație golurilor marcate de Tielemans și Kevin De Bruyne. În tribunele stadionului din Koln și-au făcut apariția personaje importante din fotbalul românesc, precum Gică Hagi, Mircea Lucescu, Marcel Răducanu sau Anghel Iordănescu.

De asemenea, la meci au asistat oficialii Federației Române de Fotbal, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu. De altfel, oficialii de la Casa Fotbalului însoțesc echipa națională a României pe parcursul întregului cantonament din Germania de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, staff-ul FRF a mers în parcarea subterană pentru a pleca de la stadionul din Koln. Pe imaginile video surprinse de reporterul FANATIK apare Lucian Sânmărtean, secundul lui Daniel Pancul la naționala României U21, sau Marius Niculae, manager sportiv al loturilor naționale de tineret și juniori în cadrul FRF.

Vlad Munteanu, șef de organizare la plecarea oficialilor FRF de la stadion

Oficialii Federației Română de Fotbal au întâmpinat obstacole la plecarea de la stadionul din Koln. Nu pentru mult timp pentru că în peisaj a apărut Vlad Munteanu, manager operațional în cadrul Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Posibil viitorul președinte al FRF după încheierea mandatului lui Răzvan Burleanu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Vlad Munteanu a gestionat excelent situația și s-a asigurat că niciun oficial al FRF nu rămâne pe dinafară.

Naționala României va reveni la Wurzburg, după meciul cu Belgia de la Koln. „Tricolorii” se vor recupera și antrena în orașul-gazdă pe parcursul EURO 2024 până la meciul cu Slovacia, când naționala lui Edi Iordănescu va merge la Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Slovacia – România are loc miercuri, 26 iunie, ora 19:00, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt. Cu o victorie, „tricolorii” sunt siguri de calificarea în „optimile” de finală, iar șederea pe tărâm nemțesc a echipei naționale se va prelungi automat.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Oficialii FRF pleacă de la stadionul din Koln după 0-2 cu Belgia

ADVERTISEMENT
3,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Slovacia - România