News

Imagini cu puternic impact emoțional. Cum a fost ucis interlopul Aly Sadoveanu. Video

28.01.2021 | 20:23
Imagini cu puternic impact emotional Cum a fost ucis interlopul Aly Sadoveanu Video
Camerele de supraveghere au surprins momentul în care a fost împușcat liderul clanului Sadoveanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir și liderul clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap de un membru al grupării rivale, în urma unei neînțelegeri provocate de împărțirea sumei de 200.000 de dolari. Execuția în stil mafiot a avut loc în plină, zi, pe o stradă din Los Angeles și a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Deși prezenta semne vitale în momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului, leziunile suferite s-au dovedit a-i fi fatale interlopului. Acesta s-a stins pe patul de spital, la scurt timp după conflictul cu Florin Andronache, alias Florin Americanu, un buzoian cu trecut infracțional „stabilit” de ani buni peste Ocean.

ADVERTISEMENT

Ca o ironie a sorții, cei doi erau atât de apropiați încât se adresau unul altuia cu apelativul „cumetre” și reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Ba chiar aveau propria afacere, prin intermediul căreia trimiteau în țară o parte din banii câștigați profitând de naivitatea americanilor.

Momentul în care interlopul Aly Sadoveanu este împușcat în cap

Pe imaginile surprinsă pe camere de supraveghere din zonă se poate observa cum Aly Sadoveanu, discută prin gard cu un grup de bărbați din care face parte și ucigașul. Câteva secunde mai târziu, acesta scoate pistolul și îl lovește peste față pe interlop.

ADVERTISEMENT

Discuția pare să continue, iar apoi se aude primul foc de armă. Florin Americanu continuă să tragă, deși victima se prăbușise deja la pământ, apoi fuge de la fața locului. Ulterior, își fac apariția polițiștii americani și, văzându-l pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge, se grăbesc să-i acorde primul ajutor.

Bărbatul era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov și se afla în Statele Unite încă din 2018, când instanțele din România l-au condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au cunoscut îl descriu drept o persoană „arogantă”, care provenea dintr-o familie foarte săracă și care plecase de acasă pentru a-și schimba situația financiară. Alături de Florin Andronache, acesta a reușit să câștige sume mari de bani din cerșetorie și chiar ajunsese să aibă propria afacere, o firmă care se ocupa cu vânzarea mașinilor rulate.

Astfel, banii din cerșetorie au început să fie investiți în autoturisme, care erau trimise în România și vândute la prețuri accesibile. Cu numai câteva ore înainte de crimă, cei doi s-au întâlnit în fața unui local, iar discuția prietenească s-a transformat instantaneu într-un schimb dur de replici.

ADVERTISEMENT

Scos din minți de atitudinea „cumătrului” său, Americanu a scos pistolul cumpărat de pe piața neagră, a scos arma și l-a împușcat în cap, după care a fugit. Potrivit presei de peste ocean, a fost prins în scurt timp de polițiști și plasat în arest preventiv.

ADVERTISEMENT