Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Imagini cu „tricolorii” la sosirea în Germania pentru EURO 2024. Foto Update.

Delegația naționalei României a plecat luni, 10 iunie, în Germania pentru EURO 2024. „Tricolorii” au aterizat cu bine pe aeroportul din Frankfurt.
10.06.2024 | 21:36
Imagini cu „tricolorii” la sosirea în Germania pentru EURO 2024. Sursa foto: FRF.ro
ADVERTISEMENT

Naționala României a plecat luni, 10 iunie, în Germania pentru Campionatul European din 2024. Turneul final debutează vineri, 14 iunie, cu meciul Germania – Scoția. În Germania, „tricolorii” vor fi cazați la Hotel Melchior Park, 4 stele, din Wurzburg.

Imagini cu „tricolorii” la sosirea în Germania pentru EURO 2024

„Tricolorii”, care vor debuta la turneul final pe data de 17 iunie, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei, au ajuns cu bine în Germania. Echipa națională se va caza la hotelul Hotel Melchior Park. De mâine, băieții lui Edi Iordănescu vor începe pregătirile pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos imaginea cu jucătorii României de pe aeroportul din Frankfurt:

Imagini cu „tricolorii” la sosirea în Germania pentru EURO 2024. Sursa foto: FRF.ro
Imagini cu „tricolorii” la sosirea în Germania pentru EURO 2024. Sursa foto: FRF.ro

Imagini cu „tricolorii” la plecarea în Germania pentru EURO 2024

Timpul s-a scurs pentru echipa națională a României. După antrenamentele de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia și după amicalele cu Bulgaria (0-0) și Liechtenstein (0-0), toată atenția „tricolorilor”, dar și a suporterilor români se îndreaptă către EURO 2024.

Luni, 10 iunie, naționala României a plecat în Germania. Delegația „tricoloră” va fi cazată la Hotel Melchior Park pe parcursul turneului final. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Resortul din Wurzburg va fi folosit exclusiv de naționala României.

ADVERTISEMENT

Hotelul care are trei etaje dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece și sală de fitness. Olimpiu Moruțan, accidentat și indisponibil pentru EURO 2024, a făcut deplasarea alături de restul colegilor.

Imagini cu „tricolorii” înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024. Foto: FRF.ro.
Imagini cu „tricolorii” înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024. Foto: FRF.ro.

Mihai Stoichiță, discurs optimist înainte de plecarea în Germania: „Vrem să trecem de grupe”

Mihai Stoichiță a avut un discurs optimist la plecarea naționalei României în Germania pentru EURO 2024. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a făcut o comparație inedită înte actuala echipă națională și „Generația de Aur”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să trecem de grupe, apoi orice este posibil. Cine se gândea înainte de Campionatul Mondial din 1994 că vom ajunge în sferturile de finală? Într-adevăr, atunci aveam mai mulți jucători la echipe importante din Europa, însă acum avem un efectiv tânăr, chiar cred că avem una dintre cele mai tinere echipe de la acest european.

Cred că jucătorii noștri urmează să joace pentru echipe importante din continent. Asta cred eu că este diferența: existau jucători deja consacrați. Plecăm cu gânduri bune, speranțele sunt mari, la fel și așteptările mele, nu mă iau după ultimele două meciuri”, a declarat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să ne raportăm la meciurile amicale de acum”

România a dezamăgit în amicalele cu Bulgaria (0-0) și Liechtenstein (0-0), înainte de EURO 2024. Totuși, Mihai Stoichiță îi îndeamnă pe toți să nu ia ca punct de reper testele de pregătire din Ghencea.

„Știu care au fost circumstanțele, cât de mult au muncit în ultima perioadă. Nu fac paralele cu ce au făcut alte echipe mai puternice, care s-au încurcat cu formații mai slabe ca noi. În fotbal te aștepți la orice, eu mă aștept la lucruri bune la acest turneu final.

Nu trebuie să ne raportăm la meciurile amicale de acum, ci la cele de toamna trecută. Fiecare jucător a vrut să se conserve, să nu intervină probleme înainte de Campionat European.

Nu te dedici total în meciuri fără miză, cu Bulgaria și Liechtenstein. Nu le iau apărarea, dar am fost și eu fotbalist”, au fost declarațiile lui Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT