News

Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Tatăl actorului nu s-a mai putut ține pe picioare

13.06.2020 | 19:08
Imagini cutremuratoare de la inmormantarea lui Costin Marculescu Tatal actorului nu sa mai putut tine pe picioare
Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Tatăl actorului nu s-a mai putut ține pe picioare. Sursa foto: Captură video Cancan
ADVERTISEMENT

Sâmbătă a avut loc înmormântarea lui Costin Mărculescu, iar moartea actorului a venit ca o undă de șoc pentru familie și prieteni apropiați.

Imagini de la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Ceremonia de înmormântare a actorului Costin Mărculescu a avut loc sâmbătă, iar pe ultimul drum i-au fost alături famili și prietenii apropiați, notează Cancan.

ADVERTISEMENT

Moartea actorului a venit pe neașteptate, astfel că cei care erau aproape de acesta au fost îngenuncheați de vestea tristă. Cel mai afectat pare că a fost chiar tatăl lui Costin Mărculescu, care nu a mai putu să se țină pe picioare în timpul slujbei de înmormântare și a avut nevoie de un scaun.

Tată actorului are 82 de ani, împliniți chiar luna trecută, iar faptul că a trebuit să-și ducă copilul la groapă l-a afectat teribil, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de Cancan din timpul ceremoniei religioase.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a trebuit să stea pe un scaun în timp ce fiul său era pomenit de preoții care au săvârșit slujba de înmormântare. Tatăl actorului a stat mai tot timpul cu capul plecat, semn că nu se poate obișnui cu faptul că fiul său nu mai este.

Tatăl actorului nu s-a mai putut ține pe picioare

Imagini CUTREMURĂTOARE la înmormântarea lui Costin Mărculescu! https://bit.ly/2AvYzFUCiteşte şi:Ţi se rupe sufletul! Ce i-a scris Mara Bănică lui Costin Mărculescu pe coroana funerară https://bit.ly/2AvYzFUMesajul răvăşitor de adio –> https://bit.ly/2AvYzFUMesajul halucinant al actorului Ştefan Caraman, la adresa lui Costin Mărculescu: ”Jegul ăsta…” https://bit.ly/3fkRiHC

Posted by Cancan.ro on Saturday, June 13, 2020

Alături de el a stat nepoata sa, Simona Ionașcu, afectată și ea de plecarea de pe lumea aceasta a unchiului ei.

ADVERTISEMENT

Femeia din dreapta tatălui actorului se apleca spre acesta și îi mai spunea câte ceva la ureche, dar el abia răspundea.

“Astăzi, 14 mai, este ziua de naștere a tatălui meu, care împlinește 82 de ani!!! Eu și sora mea, Minerva, îi dorim sănătate și viață lungă.

ADVERTISEMENT

Aici (n.r.: în poză) cu: nepoțica noastră, Simona Ionașcu, și cumnatul meu, George. La mulți ani, tati, te iubim!!!”, scria, în urmă cu aproape o lună, Costin Mărculescu, de ziua tatălui său.

Artistul era foarte apropiat de familia sa, după cum a spus acesta de mai multe ori de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Costin Mărculescu i-a rugat cu ceva timp în urmă pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântarea lui.

Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut, potrivit raportului preliminar de la INML. Regretatul actor a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia singur în noaptea de 10 spre 11 iunie.

Autoritățile au intrat în apartamentul lui Mărculescu după ce o vecină a semnalat faptul că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

ADVERTISEMENT