Life

Imagini de colecție din tinerețea Mariei Dragomiroiu. Cum arăta pe vremea în care era la liceu?

Maria Dragomiroiu și-a purtat fanii printr-o călătorie în timp. Artista de muzică populară a făcut publice mai multe imagini cu ea din tinerețe și i-a bucurat pe cei care o admiră.
21.05.2022 | 18:21
Maria Dragomiroiu a publicat mai multe imagini din tinerețe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ajunsă la 66 ani, Maria Dragomiroiu are mare grijă la imaginea pe care o afișează în fața publicului. Fiind una dintre cele iubite interprete de muzică populară din România, se poate spune că a crescut și s-a maturizat sub ochii celor care au îndrăgit-o. Artista a depănat amintiri cu urmăritorii săi și a făcut publice o serie de imagini din tinerețea sa.

Imagini de colecție din tinerețea Mariei Dragomiroiu, publicate de artistă. Cum arăta pe vremea când era la liceu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Artista este luată drept exemplu de urmat atât în ceea ce privește viața de familie, cât și când vine vorba de trucurile sale de frumusețe. Când nu este pe scenă, cântăreața se bucura de timpul petrecut cu nepoții, dar profită din plin și de tehnologia care o aduce mai aproape de fani.

ADVERTISEMENT

Soția impresarului Bebe Mihu este activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu toți cei care o îndrăgesc și, recent, le-a făcut urmăritorilor săi o surpriză. Condusă cel mai probabil de nostalgia anilor trecuți, Maria Dragomiroiu a făcut publice mai multe imagini din tinerețe.

maria dragomiroiu liceu
Maria Dragomiroiu, în liceu.
Foto: Facebook

Liceană, așa cum a scris chiar ea în descrierea fotografiei, Maria Dragomiroiu zâmbește larg. Cu părul ceva mai scurt decât sunt fanii obișnuiți, artista poartă fustă scurtă, ce îi scoate în evidență picioarele, iar în partea de sus o cămașă albă.

ADVERTISEMENT
maria dragomiroiu tinerețe
Maria Dragomiroiu, la 24 de ani.
Foto: Facebook

O altă imagine de colecție datează de pe vremea când Maria Dragomiroiu avea 24 ani. Plină de viață, artista a fost surprinsă în timpul unui moment de dans tradițional.

maria dragomiroiu 1972
Maria Dragomiroiu, în 1972.
Foto: Facebook

Într-un peisaj desprins parcă din filme, în timpul Festivalului Maria Tănase din Craiova, în anul 1972, Maria Dragomiroiu strălucește în bătaia razelor soarelui. Chipul artistei este, de altfel, puțin schimbat față de cel de astăzi.

ADVERTISEMENT

Ce trucuri de frumusețe are Maria Dragomiroiu?

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumusețe. Astfel, pentru îngrijirea tenului, Maria Dragomiroiu folosește o cremă ce conține ingrediente naturale.

„Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

ADVERTISEMENT

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii”, a spus Maria Dragomiroiu.

De asemenea, solista a dezvăluit că își vopsește singură părul. Mai mult, Maria Dragomiroiu a mărturisit că această procedură nu durează mai mult de 5 minute. Totodată, artista susține că nu apelează la stiliști consacrați atunci când vine vorba de tunderea vârfurilor.

„Mă vopsesc singură de o viață! Și cum mă vopsesc? În 5 minute. Atâta îmi ia mie, în rest stau 15 minute cu vopseaua pe păr și apoi mă spăl normal cu balsam și șampon. De tăiat îl tai pe unde apuc, la New York, la televiziune în București… Îmi tai părul cam de două ori pe an câte 10 centimetri”, a mărturisit cântăreața.

ADVERTISEMENT