News

Imagini de coșmar la Spitalul din Tulcea! Bărbat bătut de paznic în sala de așteptare. Cum își motivează agentul gestul violent

Imagini de coșmar la Spitalul din Tulcea acolo unde un bărbat a fost bătut de paznic chiar în sala de așteptare
16.10.2021 | 10:03
Imagini de cosmar la Spitalul din Tulcea Barbat batut de paznic in sala de asteptare Cum isi motiveaza agentul gestul violent
ADVERTISEMENT

Aproape incredibil, dar adevărat – un bărbat a fost luat la bătaie de paznicul Spitalului Județean de Urgență din Tulcea. Scena a fost filmată de un martor și postată pe o rețea de socializare.

În imagini se poate observa cum agresorul loveşte victima cu pumnii în cap. Mai mult decât atât, bărbatul bătut se prăbușește pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Imagini de coșmar la Spitalul Județean din Tulcea!

Paznicul s-a apărat și a transmis că cel pus la pământ ar fi amenințat cu o armă albă cadrele medicale și pacienții.

De remarcat că cel care a filmat totul a susținut că victima a fost adusă cu o ambulanță SMURD la camera de gardă. Era o persoană agitată, fiind probabil băută ori cu o tulburare mintală.

ADVERTISEMENT

„Martor: De ce dai bre în el? Hei, paza! Voi de ce nu vă băgaţi? De ce îl lăsaţi să îl bată?
Agent de pază: Dar ce treabă am eu cu domnul?

Martor: Ce treabă ai tu cu domnul?

Agresor: Te rog frumos, opreşte”, a fost dialogul dintre cel care a filmat şi cei implicaţi.

De remarcat că întreaga scenă a avut loc  lângă mai mulţi agenţi ai unei firme de pază. Aceștia au ales însă să nu intervină.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei materialului video pe rețelele de socializare.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea.

ADVERTISEMENT

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

ADVERTISEMENT
Tags: