News

Imagini de groază pe câmpul de luptă din Ucraina. Un soldat a fost găsit decapitat

Un soldat ucrainean a fost găsit decapitat pe frontul din regiunea Doneţk. „Vladimir Putin tolerează asasinate barbare.”
19.06.2024 | 18:53
Imagini de groaza pe campul de lupta din Ucraina Un soldat a fost gasit decapitat
Soldat ucrainean găsit decapitat. colaj Fanatik/ Foto „X” Andri Kostin/ Hepta
ADVERTISEMENT

Un soldat ucrainean a fost găsit decapitat de forțele Kievului pe frontul din regiunea Doneţk. Descoperirea îngrozitoare a fost făcută marți, 18 iunie. Trupul bărbatului era într-un blindat avariat al armatei ucrainene.

Un soldat din Ucraina ar fi fost decapitat de ruși

Procurorul general Andrei Kostin a transmis că soldatul a fost identificat, dar că nu va dezvălui numele acestuia având în vedere procedura care trebuie respectată după astfel de cazuri, potrivit agenției EFE.

ADVERTISEMENT

Ucrainenii spun că este o crimă de război a rușilor. Luptătorii ucraineni au observat vehiculul blindat în timpul unei recunoașteri aeriene. Potrivit acestora, capul separat de corp al soldatului mort a fost văzut pe capotă.

Imaginea respectivă  cu vehiculul în care se afla apărătorul a fost făcută publică. Însă, porțiunea în care apărea capul tăiat era blurată. Kievul transmite că au fost identificați și comandanții ruși care ar fi ordonat comiterea acestei crime.

ADVERTISEMENT

„Vladimir Putin tolerează asasinate barbare”

În plus, procurorul general ucrainean spune că pe 17 iunie au fost obținute informații potrivit cărora forțele Moscovei din raionul Volnovaka, regiunea Donețk, au fost anunțate că trebuie să decapiteze soldații ucraineni, nu să-i captureze.

 „Am primit informaţii potrivit cărora şefii unităţilor forţelor de ocupaţie ruse din zona Volnovaha, din regiunea Doneţk, au ordonat să nu se ia prizonieri din rândul militarilor ucraineni”, informa procurorul ucrainean, marți. Însă, aceste date nu au putut fi confirmate și din alte surse.

ADVERTISEMENT

„Orice lider mondial care dă mâna cu (preşedintele rus Vladimir Putin) trebuie să ştie că strânge mâna unei persoane care tolerează asasinate barbare”, a adăugat acesta.

Astfel de situații au mai fost raportate de ambele forțe, de la începutul războiului izbucnit în februarie 2022. De exemplu, în luna februarie, ucrainenii au acuzat Moscova că a împușcat opt prizonieri de război, la periferia orașului Avdiivka.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai terifiante imagini au venit la mai puțin de două luni de la izbucnirea războiului, în aprilie 202, din Bucha, un oraș aflat la nord-vest de Kiev. Aici, rușii au comis adevărate atrocități, victimele fiind civili neînarmați, conform autorităților ucrainene.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Insula Iubirii. Dezvăluirile dureroase ale unei foste gimnaste
Insula Iubirii. Dezvăluirile dureroase ale unei foste gimnaste
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”