News

Imagini de la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu! Cum l-au găsit anchetatorii

29.04.2019 | 11:30
Imagini infioratoare de la accidentul lui Razvan Ciobanu

Au apărut imagini de la accidentul lui Răzvan Ciobanu, iar acestea sunt înfiorătoare! Chiar și medicii și paramedicii ajunși la fața locului au rămas îngroziți după ce au văzut mașina creatorului de modă. Experții spun că nimeni nu ar fi scăpat cu viață din acel accident.

Imagini înfiorătoare de la accidentul lui Răzvan Ciobanu au apărut pe Internet

Creatorul de modă a murit luni dimineața, în apropierea localității Năvodari, după ce mașina de teren în care se afla a părăsit carosabilul și a ajuns într-o livadă cu pomi, lovind câțiva copaci.

Răzvan Ciobanu era la volanul unei mașini de teren extrem de solide care în mod normal ar fi trebuit să-i salveze viața. Chiar dcă toate airbagurile au sărit și ar fi trebuit să atenueze impactul pasagerului, el a fost găsit decedat, lângă mașină, de către echipele de intervenție care nu au putut decât să constate decesul.

Imagini accident Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu pare ca s-ar fi rugat in ultimele sale momente de viata

Răzvan Ciobanu, găsit mort, dar cu mâinile împreunate ca pentru o ultimă rugăciune

Aceasta înseamnă că Ciobanu nu ar fi purtat centura de siguranță și a fost proiectat în momentul impactului, în afara autoturismului. Paramedicii l-au găsit pe Răzvan Ciobanu întins pe spate, cu mâinile împreunate, ca și cum s-ar fi rugat.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat.Nu s-au văzut urme de frânare”, a transmis un oficial IPJ.

În autoturism s-a mai găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului. Se pare că buletinul bărbatului găsit în mașină este iubitul femeii de la care Răzvan Ciobanu a împrumutat mașina de teren.