Sport

Imagini de la nunta lui Alex Bourceanu! Naşi au fost Reghe şi Prodanca

04.06.2018 | 08:17
Alex şi Adina Bourceanu alături de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici şi Raul Rusescu.

FANATIK.RO vă oferă imagini de la nunta lui Alex Bourceanu, fostul mijlocaş al formaţiei FCSB. Internaţionalul român şi-a unit destinele cu Adina, femeia alături de care trăieşte o poveste de dragoste de peste 15 ani. Marele eveniment a avut loc pe o insulă din Grecia, acolo unde au ajuns peste 150 de invitaţi.

Alex Bourceanu a scos din buzunar nu mai puţin de 120.000 de euro pentru a-şi mulţumi soţia, femeia care i-a dăruit doi copii. Naşi au fost Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, cei doi fiind foare apropiaţi de familia Bourceanu încă din perioada când mijlocaşul evolua pentru FCSB. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Foştii colegi de la FCSB au fost invitaţi la nunta lui Alex Bourceanu

La marele eveniment care a avut loc în Thassos, Grecia, au participat şi mai mulţi foşti colegi de la FCSB, printre care Cristi Tănase, Paul Pârvulescu, Raul Rusescu, Iasmin Latovlevici. Alex Bourceanu a fost cel care a plătit absolut tot ce a ţinut de transportul invitaţiilor, cazare şi petrecerea.