Simona Halep

Imagini de la primul antrenament al Simonei Halep la Doha. Când joacă meciul din turul 2. Video

12.02.2019 | 19:41
Imagini de la primul antrenament al Simonei Halep la Doha Cand joaca meciul din turul 2 Video

După victoria de la Ostrava cu Cehia, contând pentru primul tur din Fed Cup, Simona Halep a plecat direct la Doha, acolo unde va participa la turneul pe care l-a câștigat în 2014.

Românca a avut programat marți seara primul său antrenament, urmând ca miercuri, în jurul orei 18:00, să o înfrunte pe Lesia Tsurenko, în faza optimilor de finală.

Imagini de la primul antrenament al Simonei Halep la Doha

Simona Halep a fost decisivă pentru România în confruntarea cu Cehia la Fed Cup, contribuind din plin la prima calificare a naționalei noastre în faza semifinalelor după o așteptare de 46 de ani.

Halep a învins-o atât pe Katerina Siniakova, cât mai ales pe Karolina Pliskova, „racheta” numărul 1 a campioanei en-titre. Totul s-a decis însă la dublu, după ce Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele sale meciuri de simplu. Begu și Niculescu au produs o mare surpriză și au dus România în semifinale.

Pentru Simona Halep, câștigarea Fed Cup reprezintă cel mai important obiectiv din 2019, românca anunțând acest lucru în mod public. Simona Halep a reușit anul trecut două performanțe uriașe: să ajungă numărul 1 mondial și să câștige un turneu de Mare Șlem, Roland Garros.

Anul trecut la Doha, Simona Halep s-a oprit în faza semifinalelor, retrăgându-se din pricina unor probleme la genunchi.

În plan individual, Simona Halep vine după un turneu contrastant la Australian Open. Chiar dacă a pus capăt unei perioade de coșmar, legând trei victorii consecutive, sportiva noastră a părăsit turneul devreme, în faza optimilor, în fața Serenei Williams, sportivă în fața căreia are un palmares dezastruos.

Lesia Tsurenko a învins-o în primul tur de la Doha pe iberica Lara Arruabarrena. Ucraineanca s-a distract cu adversara sa, venită în turneu din postura de lucky loser, cedând doar trei game-uri în cele două seturi. A fost 6-3, 6-0 pentru Tsurenko, care a pierdut însă toate cele cinci meciuri directe cu Halep.