Sport

Imagini de neconceput pe un teren de tenis! Moutet și Andreev s-au luat la bătaie într-un challenger din Franța. Video

Momente incredibile au avut loc într-un turneu challenger din Franța. La Orleans, Moutet și Andreev au sărit la bătaie în momentul strângerii de mână de la fileu.
30.09.2022 | 10:19
Imagini de neconceput pe un teren de tenis Moutet si Andreev sau luat la bataie intrun challenger din Franta Video
Corentin Moutet și Adrian Andreev au sărit la bătaie în momentul strângerii de mână de la fileu. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Reprezentantul gazdelor, Corentin Moutet și bulgarul Adrian Andreev s-au aflat în centrul unor momente de neconceput pe un teren de tenis. La finalul meciului din optimile turneului challenger de la Orleans, cei doi tenismeni au fost aproape să transforme terenul într-un ring de box.

Imagini incredibile din Franța. Moutet și Andreev au sărit la bătaie

Adrian Andreev, mult mai slab clasat, a reușit să se impună în partida cu Moutet la turneul ATP Challenger de la Orleans. Tenismenul bulgar s-a impus, scor 2-6, 7-6, 7-6, iar tensiunea din teren s-a mutat la fileu în finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Cei doi tenismeni au avut o strângere puternică de mână după care au început să se împingă. Arbitrul din scaun a intervenit pentru a calma spiritele dintre Moutet și Andreev.

Moutet (64 ATP) și Andreev (247 ATP) s-au întâlnit și săptămâna trecută în turneul ATP Challenger de la Genova. Tenismenul din Bulgaria s-a impus, de asemenea, în trei seturi, la căptul unui meci echilibrat, scor 3-6, 7-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Moutet a declarat că a fost amenințat și înjurat de Andreev

După incidentul de la Orleans, Corentin Moutet a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care spune că Adrian Andreev l-a înjurat și l-a amenințat.

„Nu vreau să îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Când un jucător te privește în ochi și te înjură din nou, nu pot decât să îl fac să înțeleagă că greșește în maniera mea. Voi l-ați aplaudat la final pentru joc, pentru mine comportamentul lui a fost inacceptabil.
 
 M-a amenințat și mi-a zis că o să văd eu la ieșire cine e el. L-am așteptat la ieșire, cum a zis, dar nu a apărut. S-a ascuns în spatele a 6 bodyguarzi. Ți-am auzit amenințările, așa că de ce ai stat ascuns?”, a scris Moutet pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Un alt incident cu un jucător din Franța pe terenul de tenis: „Învață să joci tenis, omule”

Matteo Martineau (445 ATP) a fost ținta mai multor cuvinte jignitoare adresate de Ernests Gulbis (296 ATP). Incidentul a avut loc în luna iulie la turneul challenger de la Trieste, Italia.

Ernests Gublis, fostul semifinalist de la Roland Garros, i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare tânărului tenismen din Franța. Deși a reușit să câștige partida, Gulbis a ținut să îi spună câteva cuvinte lui Martineau.

ADVERTISEMENT

„Am câștigat și tu ai pierdut. Învată să joci tenis, omule. Azi, dacă trebuie să fiu sincer, am jucat foarte prost și oricum te-am bătut”, au fost cuvintele lui Gublis de la fileu.

ADVERTISEMENT
Tags: