Sport

Imagini de nedescris! Ultrașii echipei au dat afară antrenorul la conferința de prezentare. Video

Ultrașii celor de la Olimpia Ljubljana, posibila adversară a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe în preliminariile Conference League, l-au dat afară pe noul antrenor al echipei.
04.07.2022 | 23:25
Imagini de nedescris Ultrasii echipei au dat afara antrenorul la conferinta de prezentare Video
Olimpia Ljubljana e posibila adversară a lui Sepsi Sfântu Gheorghe în preliminariile Conference League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Imaginile zilei vin din Slovenia, unde suporterii celor de la Olimpia Ljubljana au intrat peste noul antrenor la conferința de presă.

Fără cuvinte! Ultrașii celor de la Olimpia Ljubljana l-au dat afară pe antrenor la conferința de prezentare

Albert Riera (40 de ani), fostul jucător al lui Manchester City, Liverpool sau Udinese a fost numit noul antrenor al echipei din capitala Sloveniei, Olimpia Ljubljana.

ADVERTISEMENT

Doar că antrenorul spaniol care a fost secund în ultimii doi ani la Galatasaray a avut parte de o prezentare de coșmar la primul mandat ca principal.

Tehnicianul a fost înjurat de către ultrașii sloveni și a fost nevoit să părăsească sala de conferință, invadată de peste 20 de ultrași care l-au înconjurat.

ADVERTISEMENT

Ultrașii sunt nemulțumiți că Robert Prosinecki, fostul antrenor al echipei, a fost demis de conducere. Prosinecki este unul dintre cei mai importanți fotbaliști croați, iar spaniolul a fost prins la mijloc în conflictul dintre club și suporterii echipei.

De-a lungul carierei de jucător, Riera a mai evoluat la Mallorca, Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Olympiacos, Galatasaray, Watford, Udinese, iar pe final de carieră a fost în Slovenia, la Zavrc și Koper.

ADVERTISEMENT

Olimpia Ljubljana, posibila adversară a lui Sepsi Sfântu Gheorghe în preliminariile Conference League

Dacă va rămâne pe banca celor de la Olimpia Ljubljana, Albert Riera are șanse mari să o întâlnească pe Sepsi Sfântu Gheorghe în preliminariile UEFA Europa Conference League.

Olimpia Ljubljana va juca în primul tur cu luxemburghezii de la Differdange 03 și este mare favorită înainte de acest duel.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, slovenii au terminat pe locul trei, cu 62 de puncte, la opt puncte de campioana Maribor și la doar trei puncte de Koper.

Olimpia Ljubljana a câștigat șase titluri în Slovenia și are în lot nu mai puțin de 13 jucători străini, majoritatea din Serbia și Croația, evoluați la aproape 12 milioane de euro.

 

ADVERTISEMENT