Life

Imagini de poveste cu Vlăduța Lupău! Uite ce îi aduce cu adevărat fericire celebrei artiste din Ardeal

11.01.2021 | 18:25
Imagini de poveste cu Vladuta Lupau Uite ce ii aduce cu adevarat fericire celebrei artiste din Ardeal
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a postat imagini de poveste din Cluj, unde ningea ca în povești. Artista sa bucurat ca un copil după ce a început să meargă prin zăpadă. Fericită de marea albă care o înconjura, cântăreața din Ardeal a postat câteva clipuri și pe Instagram, pentru a le arăta fanilor săi ce o face fericită.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din Ardeal, iar de ceva timp a devenit cunoscută în toată țara cu muzica ei. De altfel, artista este urmărită și pe Instagram destul de intens, unde are aproape 400 de mii de fani.

ADVERTISEMENT

Artista împarte și bune, dar și rele pe rețeaua de socializare, cu fanii ei, un exemplu în acest sens este și momentul în care s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Vlăduța Lupău, moment de bucurie

De această dată, însă, vedeta a ținut să le arate fanilor un moment de maximă simplitate, însă care a făcut-o extrem de fericită: ninsoarea. Cu o mască cu drapelul României, semn că iubește țara noastră și e mândră că este româncă, Vlăduța Lupău a ieșit la o plimbare prin Cluj-Napoca, orașul ei natal și în care locuiește de când era copil.

ADVERTISEMENT


Străzile orașului din Ardeal sunt pline de zăpadă, iar artista a ținut să le arate și admiratorilor troienele albe din drumul ei.

Artista este căsătorită cu portarul CFR Cluj Adrian Rus

Vlăduța Lupău s-a căsătorit în 2019 cu Adrian Rus după 5 ani de relație. Cei doi fac un cuplu perfect, căci sportivul o însoțește la mai toate filmările și concertele. În această perioadă de pandemie, cei doi au fost de nedespărțit, iar de sărbători au realizat un pictorial de senzație în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Tânărul portar este foarte atașat de familia cântăreței, împreună cu care apare deseori pe internet.