Sport

Imagini de senzație cu apartamentul în care Leo Messi și-a dus soția după revenirea din Asia. Cât a plătit argentinianul pentru o noapte la hotel. Foto

Lionel Messi s-a adaptat greu la PSG, dar e plătit regește și își răsfață soția ori de câte ori are ocazia. Argentinianul și-a dus jumătatea la un hotel din Paris. Prețul camerei a fost pe măsura renumelui fotbalistului.
30.07.2022 | 18:33
Imagini de senzatie cu apartamentul in care Leo Messi sia dus sotia dupa revenirea din Asia Cat a platit argentinianul pentru o noapte la hotel Foto
Leo Messi profită de ultimele zile de liniște dinaintea noului sezon și a ales să petreacă câteva zile alături de soția lui Antonela Roccuzzo într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris. Sursa foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Prestațiile lui Lionel Messi din primul sezon la PSG au fost departe de așteptările finanțatorilor și ale fanilor. Argentinianul continuă, însă, să fie un răsfățat al șeicilor care finanțează gruparea pariziană, iar fotbalistul știe ce să facă cu banii.

Prețul uriaș pe care Leo Messi l-a plătit pentru o cameră de hotel

Lionel Messi și-a surprins soția la revenirea din turneul asiatic pe care l-a efectuat alături de campioana Franței, PSG.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a profitat de ultimele zile libere pe care le mai are înaintea startului noului sezon în Ligue 1 și și-a dus soția la hotel.

Sursa foto: Booking

Nu a ales orice stabiliment, ci unul dintre cele mai luxoase din capitala Franței. Soția starului sud-american a postat câteva imagini pe conturile de socializare, pentru a arătat cum o răsfață Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Conform site-urilor de booking prețul pentru o cameră în hotelul Four Seasons, cel ales de fotbalist pentru a petrece clipe romantice alături de Antonela Roccuzzo poate ajunge și la 8.300 de euro.

Efortul financiar merită. Hotelul dispune, pe lângă apartamente extrem de spațioase, și de facilități de lux, între care facilități de lux, piscină, spa, sală de fitness.

ADVERTISEMENT

Leo Messi mai are un an de contract cu PSG

Ajuns la 35 de ani fotbalistul argentinian a încheiat primul sezon în tricoul celor de la PSG fără glorie. A câștigat titlul de campion în Franța, dar reușitele super starului sud-american au fost per total modeste.

În iunie anul viitor Leo Messi va deveni liber de contract și s-ar putea întoarce la Barcelona unde este cerut insistent de fostul lui coechipier, Xavi, ajuns între timp antrenorul catalanilor.

ADVERTISEMENT

Argentinianul are mai multe opțiuni pentru finalul carierei. Este dorit și în campionatul nord-american de fotbal, dar și în țările arabe unde se bucură, de asemenea, de foarte multă popularitate.

50.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi conform transfermarkt

ADVERTISEMENT