ADVERTISEMENT
Life

Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie

Autor: Andreea Stanaringa | 09.12.2020 | 15:48
Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie
Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie. Sursa foto: Facebook

Dana Rogoz a făcut senzație în mediul online după ce a postat o fotografie în costum de baie, care a fost lăudată de urmăritorii ei. Vedeta a ales o asemenea fotografie pentru o promovare plătită cu un anumit brand, însă fanii au văzut dincolo de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Danei Rogoz îi lipsesc călătoriile, după cum a declarat recent, iar ultima ei postare îi duce pe fani cu gândul la o vacanță la mare.

Actrița din sitcom-ul „La Bloc” este în parteneră cu Laura Cosoi în acest proiect, motiv pentru care a etichetat-o și pe ea. Vedeta le-a cerut fanilor să dezvăluie care sunt cele trei destinații de vacanță pe care și le doresc cel mai mult.

Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie

Călătoria este una dintre cele mai mari pasiuni ale Danei Rogoz, însă pandemia i-a răpit această plăcere, chiar dacă temporar. Vedeta s-a plimbat mai mult pe plaiurile mioritice anul acesta, dat fiind situația incertă provocată de noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă postare a vedetei este o fotografie în costum de baie dintr-o vacanță la mare, postată în scop profesional, întrucât actrița are o colaborare și a fost nevoită să găsească imagini sugestive.

Dana Rogoz promovează un card bancar se se poate folosi și peste hotare. Cu această ocazie, șatena i-a rugat pe fani să menționeze în comentarii care sunt cele trei destinații de vacanță unde vrea să ajungă și le-a dezvăluit și pe ale ei. „Uite, am și eu un top 3: 1.Thailanda – Koh Phangan, 2. Sri Lanka, 3. Insulele Azore”, a scris vedeta.

Dana Rogoz face senzație în costum de baie
Dana Rogoz face senzație în costum de baie. Sursa foto: Instagram

Dana Rogoz, mamă pentru a doua oară

Anul 2020 a adus o surpriză plăcută în viața Danei Rogoz, și anume cel de-al doilea copil. Lia Elena Dragomir a venit pe lume spre sfârșitul lunii mai și a adus bucurie în familia actriței.

ADVERTISEMENT

Vedeta din „La Bloc” mai are un băiețel în vârstă de 6 ani, Vlad, și este căsătorită cu Radu Dragomir din 2012. Dana Rogoz a fost speriată până în ultima clipă de momentul în care urmează să nască, însă totul a decurs perfect, iar fetița este sănătoasă.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT