Life

Imagini de senzație cu Diana Belbiță! L-a făcut KO pe Marius Crăciun de la Survivor România, din nou

Diana Belbiță, după succesul incredibil din UFC, la Las Vegas, de săptămâna trecută, s-a întors în România, iar primul drum a fost, previzibil, la mare. Iar acolo a făcut cum a făcut și a reușit încă un KO, sentimental evident, în fața lui Marius Crăciun.
01.08.2021 | 13:27
Imagini de senzatie cu Diana Belbita La facut KO pe Marius Craciun de la Survivor Romania din nou
Diana Belbita si Marius Craciun sunt atrasi unul de celalalt si acum Sursa foto: Instagram,
ADVERTISEMENT

Diana Belbiță și Marius Crăciun sunt prieteni vechi. Ba chiar mai mult, având în vedere că în reality-show-ul la care au participat împruenă, Ferma de la Pro TV, camerele de filmare au surprins mișcări destul de sugestive, în plină noapte, în patul în care cei doi tineri se acoperiseră cu aceeași pătură.

Diana Belbiță și Marius Crăciun, din nou îmbrățișați

Diana Belbiță a câștigat un meci greu împotriva unei adversare titrate din UFC și, din fericire, în ciuda eforturilor rivalei, nu a ieșit prea ”șifonată” din lupta cu pricina.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Marius Crăciun, unul dintre finaliștii Survivor România 2021, asaltat la întoarcerea în România de nenumărate domnișoare care voiau atenția fostului concurent din Republica Dominicană, părea de-a dreptul inabordabil.

Ba chiar, în ciuda tentațiilor pe care le-a tot întâlnit pe Litoral, Marius Crăciun a fost nedezlipit de amicul lui, Andrei Dascălu, celălalt finalist învins de Zanni de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Marius Crăciun, când a aflat că Diana Belbiță este și ea pe Litoralul românesc, a devenit agitat. Era și de înțeles pentru că cei doi amici care, susțin ei, nu au avut niciun fel de relație amoroasă (deși camerele de filmat de la Ferma ar susține contrariul) își stabiliseră o mică revedere.

Diana Belbiță și Marius Crăciun, emoționați la revedere

Diana Belbiță și Marius Crăciun s-au întâlnit, în acest weekend, pe Litoral, iar amândoi au părut emoționați din cale afară, zâmbind ca doi școlari poznași în momentul în care s-au așezat față în față.

ADVERTISEMENT
Diana Belbita si Marius Craciun
Diana Belbita si Marius Craciun, reintalnire emotionanta. Cei doi au si acum ”chimie” Sursa foto: Instagram, fotomontaj: Fanatik

Ba chiar, pare-se, cei doi nu s-au mulțumit să se vadă doar ei, ci și-au chemat și mamele la revedere, semn că amiciția lor pare să producă, într-un fel sau altul, și două cuscre fericite, așa cum se poate observa chiar din imaginile pe care le-au postat cei doi pe conturile de socializare.

Diana Belbiță și Marius Crăciun, relație controversată, la Ferma

Aum câțiva ani, Diana Belbiță, devenită deja cunoscută prin prisma participării la primul sezon de Exatlon România și Marius Crăciun, cunoscut amatorilor de show-uri tv, se întâlneau la Ferma.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult timp și atracția evidentă a celor doi a fost devoalată de momentele foarte agitate ale ”somnului” celor doi, în același pat, acoperiți, pudici fiind amândoi, de o pătură care însă nu putea ascunde chimia pe care o împărtășeau.

Din păcate, relația lor nu a durat prea mult după Ferma, Diana Belbiță emigrând în Canada pentru a face performanță în lumea sporturilor de contact, reușind să lupte deja 3 meciuri în UFC, iar Marius Cărciun a rămas în România.

”Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o”, spunea Marius Crăciun înainte ca Diana Belbiță să plece în Canada.

ADVERTISEMENT