Life

Imagini de senzație cu Magda Pălimariu la nicio lună de când a născut: “Am ieșit la plimbare”

Vedeta de la PRO TV, Magda Pălimariu, ipostaze inedite alături de familie și de bebeluș, la nicio lună de când a născut.
19.09.2022 | 07:43
Imagini de senzatie cu Magda Palimariu la nicio luna de cand a nascut Am iesit la plimbare
Fosta prezentatoare de la PRO TV, Magda Pălimariu, imagini inedite la nicio lună de la naștere. Sursa foto: instagram.com/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu, celebra prezentatoare de meteo de la PRO TV, a devenit pentru prima dată mămică la 43 de ani, într-o zi căduroasă de vară, pe 20 august 2022. Primul ei bebeluș, un băiețel, a venit pe lume chiar de ziua ei, ca un cadoul mult așteptat.

Magda Pălimariu, imagini inedite la nicio lună de când a născut

După ce a renunțat la rubrica de la PRO TV, Magda Pălimariu s-a mutat definitiv cu soțul ei în Norvegia, țara de origine a iubitului ei, cu care s-a căsătorit. Acolo a și dat naștere primului lor copil, un băiețel perfect sănătos.

ADVERTISEMENT

Mândră să-i sară inima din piept, vedeta a postat imediat după ce a venit pe lume micuțul, un mesaj emoționant, care i-a impresionat pe urmăritorii ei de pe instagram.

Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼”, posta Magda Pălimariu, imediat după ce a născut.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de a PRO TV nu-și mai ascunde familia

La nici o lună de când a născut, Magda Pălimariu revine cu o nouă postare spre deliciul fanilor ei, cu imagini imedite cu cel care îi este soț, Ionuț Eriksen, dar și cu micuțul lor.

Fosta prezentatoare de la PRO TV este într-o formă de invidiat. Magda Pălimariu, îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni care îi pun în valoare silueta, cu o bluză mulată și un trench de colare închisă, contrastează cu vestimentația tăticului, care are haine deschise la culoare, în nuanțe de alb și crem. Vedeta este o mămică foarte atentă și la hăinuțele micuțului, acesta fiind asortat cu o căciuliță în tonuri de gri, la fel ca întreaga ținută aleasă pentru o zi în familie.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu radiază de fericire

Proaspăta mămică și cel care îi este partener au profitat de încă o zi călduroasă, în Oslo, Norvegia, unde s-au mutat, și au ieșit la o plimbare pe lângă apă. Magda Pălimariu afișează un zâmbet care face cât 1000 de cuvinte, iar asta se vede și în postarea ei.

Noi am ieșit la plimbare. Voi cum va petreceți duminica? #love #baby #mylittleboy #onemonth #blessed #love #family #happiness #weekendmood”, a scris vedeta pe instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la PRO TV, nuntă în secret

Fosta prezentatoare de meteo de la Pro TV s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, actualmente președintele Camerei de Comerț din Norvegia, pe 21 august 2021. Venirea pe lume a primului lor băiețel fiind cu atât mai importantă, pentru că a venit ca o încunare a primului lor an de căsnicie.

Magda Pălimariu și soțul ei, Ionuț Eriksen, au ținut departe de ochii curioșilor momentul oficializării uniunii dintre ei, totul având loc în mare secret la Primăria Sectorului 1.

 

ADVERTISEMENT