Life

Imagini de senzație cu Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii Bravo, ai stil. Vedeta și-a schimbat complet look-ul

07.08.2020 | 17:35
Imagini de senzatie cu Marisa Paloma castigatoarea sezonului 2 al emisiunii Bravo ai stil Vedeta sia schimbat complet lookul
Marisa Paloma a câștigat sezonul doi Bravo, ai stil, difuzat în 2017. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma Brânzaru, câștigătoarea sezonului doi al emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D nu mai arată deloc așa cum o știai acum 3 ani.

Marisa Paloma și-a schimbat look-ul

Fosta concurentă născută în Spania, a cărei frumusețe i-a răpit pe telespectatorii show-ului anulat de pandemie, are acum părul albastru, în codițe împletite.

ADVERTISEMENT

Marisa a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 470.000 de urmăritori.

În respectivele imagini, tânăra olteancă apare alături de iubitul ei, Liviu, și pare a fi extrem de fericită, semn că relația cu acesta este una cât se poate de serioasă, iar pandemia nu a făcut decât să îi apropie și mai mult.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma a devenit cunoscută în sezonul al doilea al emisiunii prezentate de Ilinca Vandici, pe care l-a și câștigat, de altfel, în fața rivalei sale, cunoscuta influenceriță Adela Tecuceanu, olteancă și ea.

După Bravo, ai stil, Marisa a fost reporteriță la Kanal D

Marisol, cum o alintau fetele din emisiune, a participat și la sezonul All Stars, care a reunit cele mai bune concurente din primele trei ediții ale show-ului, dar nu a avut același noroc ca în sezonul 2.

ADVERTISEMENT

În marea finală a ediției VIP a concursului de modă s-a clasat pe locul al treilea, sub Iuliana Doroftei și marea câștigătoare Silvia Popescu, cea care deține și trofeul primei ediții.

În urma participării la Bravo, ai stil, Marisa Paloma a avut contracte de colaborare cu Kanal D, realizând reportaje pentru emisiunea Wowbiz, însă după ce aceasta s-a terminat s-a concentrat mai mult pe ceea ce știe ea să facă mai bine: să pozeze și să participe la evenimente bine plătite ori să promoveze diferite produse, în special cosmetice, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În prezent, Marisa lucrează la propria ei linie vestimentară și are și un proiect de beauty pe care îl promovează des pe contul ei de Instagram.

marisa paloma
Marisa Paloma Brânzaru, alături de iubitul ei, Liviu Stanciu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT