Life

Imagini de senzație cu nora lui Dragnea în ținute provocatoare. Pozele de infarct care fac furori pe internet cu Gina Alexandra

17.07.2020 | 11:02
Imagini de senzatie cu nora lui Dragnea in tinute provocatoare Pozele de infarct care fac furori pe internet cu Gina Alexandra
Gina Alexandra Dragnea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nora lui Dragnea este fără doar și poate o femeie care reușește să sucească gâturile bărbaților. Cel care se bucură de prezența ei este fiul lui Liviu Dragnea.

Gina Alexandra Dragnea, fostă Tătulescu, are un trup de gazelă pe care nu omite să și-l expună pe rețelele de socializare, unde apare îmbrăcată în ținute care mai de care mai provocatoare.

ADVERTISEMENT

Ultimele postări făcute de soția lui Valentin Dragnea au răvășit la propriu internetul.

Nora lui Dragnea, senzuală pe Instagram

Deși nu este prezentă la evenimentele mondene din Capitală și nici nu apare alături de vedetele de la noi, Gina Alexandra Dragnea se poate clasa cu ușurință printre unele dintre cele mai frumoase femei din țară.

Valentin Dragnea i-a devenit soț în 2018, chiar cu câteva luni înainte ca tatăl lui, Liviu Dragnea, să fie încarcerat. La marele eveniment au fost peste 500 de persoane, toată crema din lumea politică, dar și din showbiz. După ce au spus DA în fața ofițerului stării civile, Gina și Valentin Dragnea au plecat într-o vacanță peste hotare. Ca și destinație exotică, ei au ales Thailanda.

ADVERTISEMENT
Gina Alexandra este o femeie care atrage privirile celor din jur. Foto: Instagram
Gina Alexandra este o femeie care atrage privirile celor din jur. Foto: Instagram

Gina Alexandra Dragnea este o persoană discretă, însă care se afirmă pe Instagram imagini cu gențile de firmă sau bolizii de lux pe care îi conduce. Pentru a face senzație pe internet, ea se pozează în diferite ipostaze, demne de un fost manechin.

A participat la Miss Universe Romînia

Gina Alexandra și Valentin Dragnea s-au căsătorit după 5 ani de relație, în 2018, iar cel care a dus-o la altar a fost chiar tatăl miresei, Dionis Tătulescu.  Nora lui Liviu Dragnea a fost model, iar în trecut a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, însă s-a clasat pe locul 20 din 23 de participante.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, la închisoare

Fostul șef de pe Kiseleff a fost condamnat definitiv la închisoare pe 27 mai 2019 de Înalta Curte de Casație și Justiție, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Potrivit DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

ADVERTISEMENT

Cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a menționat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

ADVERTISEMENT