Life

Imagini de senzație cu Sandra Izbașa în costum de baie. Iubita actorului Răzvan Bănică a pozat provocator

08.09.2020 | 11:52
Imagini de senzatie cu Sandra Izbasa in costum de baie Iubita actorului Razvan Banica a pozat provocator
ADVERTISEMENT

Sandra Izbașa este într-o formă fizică de invidiat. Fosta campioană olimpică, care a împlinit vara aceasta frumoasa vârstă de 30 de ani, s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Imaginea în costum de baie în care stă în mâini a făcut senzație în mediul online.

Iubita actorului Răzvan Bănică, nepotul celebrului Ștefan Bănică Junior, își delectează mereu fanii cu imagini incitante. Sandra Izbașa a profitat din plin de vară și de razele soarelui, motiv pentru care s-a fotografiat în ipostaze care mai de care mai senzaționale.

ADVERTISEMENT

O singură imagine de pe contul de Instragram a strâns peste 11.400 de aprecieri, iar mesajele au curs lanț. Printre comentariile lăsate de fani se numără „cine vede altceva în afară de centru imaginii” sau „echilibru, putere, frumusețe”. 

Sandra Izbașa, senzațională pe rețelele de socializare. Cum s-a fotografiat sportiva

Renumita sportivă, dublă campioană la gimnastică (2008 și 2012), se menține într-o formă fizică de zile mari, deși s-a retras definitiv în urmă cu 7 ani. Sandra Izbașa a dorit să facă cu totul altceva și a pornit pe un drum nou, necunoscut, în industria cinematografică.

ADVERTISEMENT

Frumoasa gimnastă poate fi văzută în producția „Faci sau taci”, un film în regia lui Iura Luncașu. Fosta iubită a dansatorului Petrişor Ruge apare alături de actori cunoscuți, printre care se numără Augustin Viziru, Levent Sali sau Monica Bîrlădeanu.

Sandra Izbașa și dansatorul Andreei Bălan au trăit o frumoasă poveste de dragoste, după ce sportiva a ieșit din relația cu fiul celebrei antrenoare Mariana Bitang. Frumoasa blondină și Petrișor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Dansează printre stele”.

ADVERTISEMENT

Repetițiile și timpul petrecut împreună i-au făcut să-și dea seama de sentimentele pe care le au. Din păcate, relația lor s-a destrămat, în prezent, fosta campioană olimpică iubindu-se cu actorul Răzvan Bănică, celebru pentru rolurile jucate în seriale precum „Îngerașii”, „State de România” sau „Iubire și Onoare”.

Sandra Izbașa, în costum de baie. Imagine senzațională
Sandra Izbașa, imagine provocatoare în costum de baie. Sursa foto: Instagram.com

Sandra Izbașa, replică pentru actorul Răzvan Bănică, iubitul ei

Dacă vechea relație a ieșit la iveală destul de târziu, se pare că de data aceasta Sandra Izbașa nu s-a mai ferit de ochii curioși ai lumii și s-a afișat deja cu actualul partener de viață, chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde a apărut o imagine împreună cu Răzvan Bănică.

ADVERTISEMENT

Misterul în privința poveștii lor de iubire s-a risipit în momentul în care sportiva i-a lăsat iubitului ei un comentariu pe Instagram. „Awwww, ești vagabooont”, a comentat blondina la vederea imaginii din mediul online, postată chiar de actor.

ADVERTISEMENT
Tags: