Life

Imagini demențiale cu Simona Hapciuc, blonda fatală de la Survivor România sezonul 2

29.12.2020 | 10:44
Imagini dementiale cu Simona Hapciuc blonda fatala de la Survivor Romania sezonul 2
Simona Hapciuc, una din cele mai sexy concurente de la Survivor România 2. Foto: Instagram. Fotografie editată de FANATIK.RO
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, una din cele mai apetisante concurente de la Survivor România sezonul 2, știe să pozeze în divă sexy, iar dovadă stau pozele pe care le pune des pe Instagram.

Actrița și antrenoarea de fitness este una din cele mai plăcute surprize din noul sezon al reality-show-ului care va începe în luna ianuarie la Kanal D pentru suflarea masculină.

ADVERTISEMENT

Hapciuc este una din cei 12 faimoși care se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor și pentru banii din marea finală, iar blondina cu trăsături fatale are toate șansele să ne țină trează atenția încă din prima secundă în care va începe show-ul.

Simona Hapciuc, una din bombele sexy de la Survivor România sezonul 2

Antrenoarea de fitness cu mai puțin de 10.000 de urmăritori pe Instagram este una dintre vedetele de la Survivor România 2 a cărei notorietate nu este una uriașă, cel mai demn de menționat proiect al acesteia fiind „Trăsniți în NATO”, serial difuzat de Prima TV.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că Survivor România va fi o rampă de lansare pentru ea, căci are toate atuurile: carismă, frumusețe și ambiție de a demonstra ceva în televiziune!

Blondina a împlinit recent vârsta de 31 de ani, iar marele cadou pe care și l-ar dori, poate pentru aniversarea următoare, este trofeul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
simona hapciuc survivor
Simona Hapciuc va concura în echipa Faimoșilor la Survivor România. Foto: Instagram

Băiețelul ei este prioritatea numărul unu pentru actriță

Pe lângă premiul cel mare, vedeta vrea să îl știe pe băiețelul ei, Dimitrie, bine și sănătos cât timp va fi plecată în Republica Dominicană, căci da, Simona este și mămică, acesta fiind cel mai important rol al vieții sale!

„Mai presus de a câștiga Survivor, îmi doresc ca Dimitrie să fie fericit, îmi doresc ca această provocare, ce ne include pe amândoi și pe care am acceptat-o cu inima îndoită, să nu lase nici o lacrimă de dor să curgă din ochii lui.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca, oricare ar fi perioada pe care o voi petrece departe de el, pt el să treacă precum o adiere a unui vânt de vară, ușor și plăcut….Dacă e să Îmi îndeplinești dorința, dorința mea e ca Tu să ai grijă de el, de restul se ocupă Simo”, a declarat antrenoarea de fitness pentru kanald.ro.

 

ADVERTISEMENT