Life

Imagini deocheate la Antena 1 la orele pranzului. Emisiunea Mireasa și-a șocat telespectatorii

Mireasa, emisiunea matrimonială de pe Antena 1, a difuzat scene deocheate petrecute între doi concurenți chiar la orele prânzului. Scenele au stârnit revoltă în mediul online
12.05.2023 | 18:00
Imagini deocheate la Antena 1 la orele pranzului Emisiunea Mireasa sia socat telespectatorii
Doi concurenti de la Mireasa, imagini indecente ziua la tv. Val de reactii starnite in mediul online
ADVERTISEMENT

Mireasa, una dintre emisiunile de bază ale Antenei 1, a stârnit reacții neașteptate în mediul online. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe este în centrul unui scandal. În cadrul emisiunii, scene demne de un film erotic au fost difuzate la televizor la orele prânzului. Scenele deocheate au stârnit un val de reacții și controverse în mediul online.

Emisiunea Mireasa de pe Antena 1 a difuzat scene deocheate la orele prânzului

Mireasa, show-ul matrimonial moderat de Simona Gherghe a stârnit vâlvă în mediul online după ediția de vineri, 12 mai.  Au fost difuzate scene intime între concurenții Hatice și Mihai chiar la orele prânzului. În mod evident, imaginile deocheate au făcut înconjurul internetului și au stârnit revoltă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi concurenți nu s-au mai abținut și au dat frâu liber sentimentelor și instinctelor animalice. Îndrăgostiți lulea unul de celălalt, Hatice și Mihai s-au așezat în pat.

Au început să se tachineze, dar știți cum se spune că cine se tachinează, se iubește. Astfel, mânați de instinct, cei doi concurenți au început să se sărute pasional. De aici până la momente desprinse parcă din filmele pentru adulți a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Scenele cu cei doi concurenți au creat revoltă în mediul online

Scenele cu cei doi concurenți pipăindu-se și sărutându-se au creat revoltă în mediul online, așa cum au atras atenția cei de la Viperele Vesele. Cei doi au vorbit despre planuri de viitor și despre copilul pe care o să-l aibă împreună. Toate aceste discuții au fost purtate în timp ce își dădeau frâu liber instinctelor.

Aceste secvențe pot avea un puternic impact emoțional asupra dezvoltării minorilor, susțin fanii emisiunii. În plus, ceea ce a revoltat telespectatorii este că, recent, moderatoarea Simona Gherghe a făcut invitația copiilor de a se uita la show-ul Mireasa.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori, Simona Gherghe pune la punct concurenții care întrec limitele.  Îi apostrofează dacă greșesc, le ține prelegeri din care, de multe ori ai ce învăța. De data aceasta însă, moderatoarea emisiunii nu a fost prezentă pentru a le atrage atenția lui Hatice și Mihai. Așa cum s-a tot întâmplat când a venit vorba de concurenta cu pricina…

Hatice a stârnit controverse de când a apărut la emisiunea Mireasa de la Antena 1

În cadrul emisiunii Mireasa, concurenta Hatice a reușit să atragă, deopotrivă, simpatii și antipatii din partea telespectatorilor. Tânăra a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a format un cuplu cu un proxenet. Aceasta a făcut dezvăluiri șocante despre trecutul amoros. A spus că a fost abuzată de unul dintre foștii ei iubiți, pe care l-a numit proxenet.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a speculat că Hatice ar fi practicat prostituția și ar fi pozat în ipostaze indecente. Tot mai multe informații în acest sens au apărut pe adresa redacției emisiunii. Simona Gherghe a confruntat-o pe tânără cu privire la aceste aspecte.

„El a fost proxenet, dar eu nu am fost niciodată complicele lui. Eu am fost abuzată fizic de către el. El avea vreo 30 și ceva de ani. M-a obligat să consum substanțe interzise.

Nu a fost o perioadă lungă. Nu am plătit niciodată acele substanțe. Eram minoră și îmi era frică de el”, au fost dezvăluirile șocante făcute de Hatice în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT