Fotbal international

Imagini descalificante din vestiarul Argentinei. Gest urât al campionilor mondiali la adresa lui Kylian Mbappe: „E mort!”. Video

Argentinienii au declanșat fiesta după victoria dramatică în fața Franței. Bucuria a fost imensă, însă un gest al „pumelor” la adresa lui Mbappe a lăsat un gust amar.
19.12.2022 | 15:18
Imagini descalificante din vestiarul Argentinei Gest urat al campionilor mondiali la adresa lui Kylian Mbappe E mort Video
Argentina a câștigat Campionatul Mondial după 36 de ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Finala nebună dintre Argentina și Franța nu putea să ofere la final decât niște imagini în aceeași notă. Performanța uriașă a jucătorilor lui Lionel Scaloni a fost umbrită de un gest urât la adresa lui Kylian Mbappe.

Imagini fabuloase din vestiarul Argentinei după ce a devenit campioană mondială

Jucătorii argentinieni au intrat definitiv în istoria fotbalului, iar bucuria a fost fără margini după finala câștigată la penalty-uri cu scorul de 4-2.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero a publicat pe Twitter un video în care jucătorii Argentinei se aruncă într-un tomberon aflat în vestiar, spre amuzamentul tututor.

După reacția lui Emiliano Martinez când a primit trofeul pentru cel mai bun portar, jucătorul lui Aston Villa a făcut un alt gest la petrecerea din vestiar, care i-a scandalizat pe francezi.

ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a fost unul dintre cei mai afectați jucători ai Franței după pierderea finalei în fața Argentinei, care ratează primul mare trofeu la doar 23 de ani. Fotbaliștii argentineni nu ținut însă cont de asta.

În vestiarul Argentinei a fost mare petrecere. Messi și campania au dansat s-au urcat pe mese, au cântat și au făcut baie de șampanie.

ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez i-a făcut o „dedicație” starului naționalei Franței: „Un minut de liniște pentru Mbappe care e mort”, a spus portarul, în timp ce ceilalți jucători ai Argentinei râdeau în hohote la adresa golgheterului Campionatului Mondial din Qatar care a marcat un hattrick în marea finală.

Emiliano Martinez, bucurie obscenă la festivitatea de premiere

Emiliano Martinez a primit „Mănușa de Aur” pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial din Qatar, iar imediat după ce a primit trofeul l-a pus ostentativ într-o zonă intimă.

ADVERTISEMENT
Gestul lui Emiliano Martinez după finala Argentina - Franța
Gestul lui Emiliano Martinez după finala Argentina – Franța

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a fost explicația portarului citat de AS, pentru postul de radio argentinian La Red.

Nu e primul derapaj al lui Emiliano Martinez. În 2021, argentinianul a făcut același gest către suporterii brazilieni după finala Copei America.

ADVERTISEMENT