Fotbal intern

Imagini dezolante cu tribunele stadionului ”Ion Oblemenco” după primul meci cu FC U Craiova gazdă: ”Sunt distrugeri în limita obișnuită”

25.09.2019 | 17:44
Imagini dezolante cu tribunele stadionului Ion Oblemenco dupa primul meci cu FC U Craiova gazda Sunt distrugeri in limita obisnuita

La aproape doi ani de la inaugurare, stadionul ”Ion Oblemenco” a găzduit marți, 24 septembrie, primul meci al echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova, din postura de gazdă. A fost un meci de Cupă, în care echipa Craiovei, aflată în Liga a 3-a, a întâlnit Universitatea Cluj.

Imagini dezolante în tribunele ”Ion Oblemenco” după primul meci cu FC U Craiova gazdă

Meciul dintre FC U Craiova și Universitatea Cluj din șaisprezecimile de finală ale Cupei României a început într-o atmosferă incendiară în tribune, Peluza Sud oferind senzația unui meci de primă ligă. Din păcate, imaginile superbe din start nu s-au repetat și după meci. În tribunele stadionului ”Ion Oblemenco” a apărut o imagine tristă, cu multe scaune rupte și mizerie, scrie Ziarul de Craiova.

La nici 24 de ore de la duelul FC U – U Cluj, ”Ion Oblemenco” găzduiește un alt meci din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, cel dintre Universitatea Craiova și CSM Reșița. Chestionat în legătură cu imaginile publicate de site-ul citat, președintele U Craiova, Marcel Popescu, a spus că: ”N-am nicio părere, noi avem meci diseară.Vrem să trecem mai departe, să ajungem cât mai sus și în campionat. Suntem doar niște chiriași în hotelul altcuiva”.

Imagini dezolante în tribunele ”Ion Oblemenco” după primul meci cu FC U Craiova gazdă
Imagini dezolante în tribunele ”Ion Oblemenco” după primul meci cu FC U Craiova gazdă. Sursa foto: ziarduldecraiova.ro

Primarul Craiovei nu e îngrijorat: ”Sunt distrugeri în limita obișnuită”

Instituția care plătește de regulă pagubele materiale provocate de unii suporteri, primăria Craiovei, prin vocea primarului, nu consideră distrugerile de marți ca fiind ceva extrem de grav. Edilul Mihail Genoiu a spus că a verificat miercuri starea stadionului, iar acesta nu se prezintă foarte rău. În legătură cu distrugerile din urma meciului dintre, primarul se rezumă doar la câteva cuvinte: ”Sunt distrugeri în limita obișnuită

După doi ani de lucrări și 52 de milioane de euro investite, stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova a fost inaugurat pe data de 10 noiembrie 2017. Arena are o capacitate de aproape 31 de mii de locuri. În primul meci disputat pe noua arenă, U Craiova a pierdut cu 0-4 partida amicală cu cehii de la Slavia Praga.