Fotbal intern

Imagini dezolante pe Arena Națională! 3.400 de suporteri au asistat la FCSB – Astra. GALERIE FOTO

23.11.2019 | 20:57
Aproximativ 1.500 de fani sunt pe Arena Națională pentru meciul FCSB - Astra
ADVERTISEMENT

FCSB întâlnește Astra sâmbătă seară pe Arena Națională, în capul de afiș al rundei a 17-a. Din cauza vremii nefavorabile, aproximativ 3.400 de suporteri sunt prezenți pe cel mai mare stadion al țării. Totuși, asistența meciului cu giurgiuvenii nu este cea mai mică înregistrată de „roș-albaștrii” în acest sezon, la duelul cu Sepsi fiind în tribune 3.200 de fani,


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 4.15 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

3.400 de fani în tribune la FCSB – Astra

FCSB a înregistrat la meciul cu Astra cea mai slabă asistență la meciurile desfășurate pe Arena Națională în această stagiune. Puțin peste 3.000 de suporteri „roș-albaștri” se află pe cel mai mare stadion al țării pentru duelul cu echipa lui Bogdan Andone.

Deși clubul a anunțat că acoperișul de pe Arena Națională va fi tras, condițiile meteo nefavorabile i-au convins pe suporteri să urmărească meciul din fața televizoarelor. Meciul cu Astra nu este, totuși, nici pe departe cea mai slabă asistență înregistrată de FCSB în ultimii ani. În februarie 2018 la un joc cu Sepsi, doar 500 de persoane au fost în tribunele Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

În această stagiune, după meciurile jucate „în exil” la Giurgiu sau Pitești, FCSB a revenit pe Arena Națională odată cu meciul cu CFR Cluj, la care au asistat peste 15.000 de oameni. „Roș-albaștrii” au mai disputat meciuri în București, considerate acasă, cu Dinamo, asistență de peste 30.000 de mii, și cu Sepsi, duel la care au asistat din tribune aproximativ 3.200 de suporteri.

Duelul de pe Arena Națională continuă asistențele ridicole din această etapă. Vineri seară, campioana CFR Cluj a primit vizita Chindiei Târgoviște, iar în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” s-au aflat aproximativ 1.400 de suporteri.

ADVERTISEMENT