News

Imagini din ancheta crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă, surprins când o ia în maşină pe Alexandra Măceşanu FOTO

29.07.2019 | 10:06
Imagini din ancheta crimelor din Caracal Gheorghe Dinca surprins cand o ia in masina pe Alexandra Macesanu FOTO

Au apărut primele imagini din ancheta crimelor din Caracal. Camerele de supraveghere dintr-o zonă publică a orașului Caracal au surprins exact momentul în care criminalul Gheorghe Dincă o ia în mașină pe Alexandra Măceșanu, pe care apoi a violat-o și incinerat-o. România TV a difuzat imaginile care reprezentau începutul sfârșitului pentru tânăra de doar 15 ani.

Primele imagini din ancheta crimelor de la Caracal: momentul în care Alexandra urcă în mașină

Imaginile sunt din data de 24 iulie 2019, adică miercurea trecută, ziua în care familia a declarat-o pe Alexandra dispărută la poliție. În videoclipul difuzat de postul de știri se vede foarte clar cum fata urcă în mașină fără să bănuiască, sărmana, ce avea să i se întâmple. Bărbatul i-a propus fetei să facă sex cu el, iar aceasta s-a opus, după care a violat-o și a ucis-o cu sânge rece.

Crima din Caracal a avut loc după ce Alexandra a reușit să sune de trei ori în cursul zilei de joi la 112, primul apel fiind făcut la ora 11 dimineața. Conform datelor din anchetă, dacă polițiștii interveneau rapid, și nu după 19 ore, fata era astăzi vie și se prevenea una din cele mai mari tragedii din România ultimilor zeci de ani.

imagini crima caracal camere de supraveghere
Momentul în care Alexandra a urcat în mașina monstrului. Sursa foto: România TV

Procurorul DIICOT Craiova, precizări în dosarul crimelor comise de Dincă

„S-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe şi sub aspectul infracţiunii de omor calificat. La 25 iulie 2019, în jurul orei 12,00, ar fi ucis-o pe minora de 15 ani, pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale. În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, transportarea şi adăpostirea minorei prin constrângere, răpire. Vă rog să aveţi în vedere că inculpatul este o persoană cu o constituţie masivă, în faţa căreia minora nu a avut şanse să se apere”, a declarat procurorul DIICOT Craiova, Giorgiana Hossu, cea care coordonează operațiunea.