Life

Imagini din camera lui Jador! Acum câștigă mii de euro la Survivor România, dar uite unde a copilărit

25.03.2021 | 18:05
Imagini din camera lui Jador Acum castiga mii de euro la Survivor Romania dar uite unde a copilarit
Jador a împlinit vârsta de 26 de ani în această joi (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Imagini incredibile din camera în care a copilărit Jador. Cântărețul de muzică de petrecere a avut un parcurs care le-a făcut tuturor inima cât un purice, în cadrul show-ului Survivor 2021.

În urma accidentării suferite de către acesta, dar și a revenirii sale pe micul ecran, cei care l-au crescut pe Jador au decis să le arate fanilor și locul în care acesta se întoarce de fiecare dată, din casa părintească.

ADVERTISEMENT

Jador a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani în această joi. Artistul încă se află în competiția dură, ce se desfășoară în Republica Dominicană. Astfel că, în momentul în care a plecat de acasă, solistul le-a dat mari emoții părinților săi, care în mod clar îi duc lipsa.

Părinții lui Jador, dezvăluiri cu lacrimi în ochi de ziua artistului

În prezent, Jador câștigă mii de euro din participarea în al doilea sezon de la Survivor România, dar înainte de-a deveni celebru, acesta a dus un trai modest. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, el provine dintr-o comună din județul Bacău.

ADVERTISEMENT

Tatăl său a fost cel care a făcut un tur în fața camerelor de filmat cu camera în care a copilărit fiul lui. Jador a intrat în atenția publicului mai întâi cu apariția sa pe post de concurent de la Puterea Dragostei.

Casa părintească pare că n-a mai fost vizitată de către Jador cel puțin de câteva luni, de când acesta a intrat în echipa Faimoșilor de la Survivor 2021. Cel care l-au crescut, și anume Romeo și Simona Dumitrache, îi duc dorul fiului lor. Motiv pentru care au fost de acord să lase o echipă de filmare chiar în camera în care a copilărit Jador.

ADVERTISEMENT
Imagini din camera lui Jador! Acum câștigă mii de euro la Survivor România, dar uite unde a copilărit
Tatăl lui Jador le-a arătat fanilor camera artistului (sursă foto: capturi Kanal D)

Chiar dacă nu a avut condiții de lux, solistul și-a păstrat câteva amintiri, printre care jucării de pluș, prezente pe rafturile pe care părinții lui au așezat și diverse fotografii înrămate cu acesta, din diverse momente importante ale vieții sale. În camera modestă au putut fi observate și anumite poze cu frații lui Jador.

Mai este cunoscut că solistul de manele are o familie numeroasă la care ține foarte mult, dar și că tatăl lui este conducătorul unei biserici. În trecut, acesta povestea și cu ce se ocupă părinții lui. Ei dețin o pescărie în piața din Bacău.

ADVERTISEMENT

“Asta va fi camera lui întotdeauna, și când vine acasă, și când este plecat. Indiferent unde va merge, trebuie să fie diferit. Capul plecat sabia nu-l taie. Câteodată este impulsiv, are o energie prea mare. Are foarte multe calități, Ionuț este un băiat foarte deștept. A terminat și facultatea și masterul, pe lângă calitățile muzicale. A terminat liceul, Matematică-Informatică la Bacău.

Îmi este dor de el, oricât ne ținem de tari. E o distanță între noi, dacă el nu venea acasă, mă urcam în mașină și veneam a el la București. Din echipă de la el unii îl disprețuiesc, fiind manelist, nu știu. Este caracterizat de o speță mai jos din cauza asta. E alegerea lui de când era mic. M-am întors la Dumnezeu și sper să se întoarcă și Ionuț”, a povestit tatăl participantului de la Survivor.

ADVERTISEMENT