Life

Imagini din noaptea jafului de la casa lui Culiță Sterp. A fost indentificată o mașină suspectă

Culiță Sterp și familia sa au fost prădați de hoți în urmă cu o lună, iar acum apar informații despre persoanele care au furat un seif cu mii de euro.
10.08.2022 | 00:21
Imagini din noaptea jafului de la casa lui Culita Sterp A fost indentificata o masina suspecta
Filmare de la furtul din locuința lui Culiță Sterp. O mașină este luată în calcul. Sursa foto: Instagram / Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost făcute publice imagini din noaptea jafului de la casa cântărețului de muzică de petrecere și a fost indentificată o mașină suspectă care ar fi plecat de la locul faptei. Aceste detalii au fost descoperite de un anchetator privat.

Filmare de la furtul din locuința lui Culiță Sterp. O mașină este luată în calcul

Culiță Sterp vrea să afle cu orice preț cine sunt persoanele care i-au intrat în locuință și i-au furat o sumă uriașă. Ancheta deschisă de oamenii legii pare să bată pasul pe loc, însă Luis Lazarus și echipa sa fac progrese.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a fost indentificată o mașină care în noaptea jafului s-a îndreptat către Hațeg. De altfel, e singura surprinsă în jurul orei 02:00, fiind vorba de o dubă care poate fi găsită destul de ușor de polițiști.

„Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. 10 mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg. 

ADVERTISEMENT

Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată. În jur de ora 02:00 este o dubă albă. Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată.

Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă”, a spus Luis Lazarus într-o filmare de pe canalul său de Youtube, după ce a mers la casa familiei lui Culiță Sterp, în Hațeg.

Culiță Sterp oferă o recompensă de 25.000 de euro

Cântărețul de muzică de petrecere a rămas fără o sumă impresionantă de bani, de zeci de mii de euro, și acum este gata să ofere o recompensă celor care îi dau informații despre hoții care i-au sustras din locuință un seif plin.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România, Culiță Sterp, este dispus să scoată din buzunar 25.000 de euro pentru a descoperi cine sunt hoții care i-au intrat în casă.

ADVERTISEMENT
Tags: