Life

Imagini din vacanța de lux pe care au avut-o Andreea Esca și Alexandre Eram. Locația inedită în care au petrecut cei doi

Andreea Esca și Alexandre Eram au petrecut câteva zile pe un vas de croazieră de lux. Aceștia i-au lăsat acasă pe copii și au decis să se bucure de momente în doi.
30.04.2022 | 16:56
Imagini din vacanta de lux pe care au avuto Andreea Esca si Alexandre Eram Locatia inedita in care au petrecut cei doi
Imagini din vacanța de lux pe care au avut-o Andreea Esca și Alexandre Eram. Foto: Colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca și soțul ei au plecat într-o vacanță de lux, pe bordul unui vas de crozieră. Cei doi soți au petrecut clipe de neuitat împreună, deoarece copiii au rămas acasă.

Andreea Esca și Alexandre Eram, vacanță de lux

Andreea Esca și-a luat câteva zile libere de sărbătorile de Paște pentru a putea fi alături de familie. De asemenea, aceasta a vrut să petreacă timp cu partenerul ei de viață, omul de afaceri Alexandre Eram.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și Alexandre Eram au petrecut două nopți într-un vas de croazieră pe Canalul Mânecii. Desigur, vedeta nu a ratat ocazia de a posta imagini pe rețelele de socializare, unde s-a lăudat cu priveliștea.

De asemenea, știrista de la Pro TV și soțul ei au îmbrăcat și ținute de gală, deoarece au luat cina în restaurantul sofisticat al vasului aflat pe Canalul Mânecii.

ADVERTISEMENT

Tot pe rețelele de socializare, Andreea Esca a ținut să mulțumească căpitanului de vas, ea fiind prima femeie din America ce are această funcție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Ce a făcut Andreea Esca de Paște

Andreea Esca ține foarte mult la tradițiile de Paște, dar cel mai important i se pare ca familia să fie împreună.

ADVERTISEMENT

Aceasta a sărbătorit Paștele catolic, deoarece vedeta TV a trecut la catolicism atunci când s-a căsătorit cu Alexandre Eram.

Și copiii lor sunt tot catolici, dar Andreea Esca serbează și Paștele ortodox alături de părinții ei. De asemenea, vedeta a avut un motiv în plus de fericire, deoarece s-a întors acasă și fiul ei, Aris Melkior, care studiază în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox, pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!”, a povestit Andreea Esca, conform ego.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: