ADVERTISEMENT
Life

Imagini doveditoare ale relației clandestine Alex Bodi – Daria Radionova, ipostaze intime la piscină

Autor: Cerasela Stafie | 08.11.2020 | 11:07
Imagini doveditoare ale relației clandestine Alex Bodi - Daria Radionova, ipostaze intime la piscină
Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radianova! Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz Sursa foto: Instagram

Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova a fost făcută publică de curând, dar aceasta nu era un secret pentru nimeni. Recent, au apărut fotografii ale celor doi în ipostaze intime la piscină. Se pare că acestea au fost făcute în vară, perioadă în care Bodi era în relație cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii octombrie, celebrul cuplu și-a anunțat despărțirea, al cărei număr nu-l putem spune cu exactitate. FANATIK a aflat că motivul ultimei rupturi dintre Bianca și Bodi este chiar rusoaica stabilită la Londra.

Daria Radionova și Alex Bodi aveau o relație paralelă aceleia pe care bărbatul o afișa alături de fosta prezentatoare TV, iar Bianca a descoperit mesaje între ei doi în telefonul partenerului ei de viață. Acest lucru a pus capăt relației pe care o avea cu milionarul.

Alex Bodi și Daria Radionova, imagini care certifică relația clandestină de până acum

După ce au anunțat despărțirea, Bianca a făcut o mică escapadă în Dubai, iar Bodi a fugit la Londra, la amantă. Bărbatul nu s-a întors în țară cu mâna goală, Daria l-a însoțit pe acesta în România.

ADVERTISEMENT

Rusoaica a vrut ca Alex să-i dovedescă dragostea prin afișarea publică a relației lor. Lucrul acesta s-a întâmplat, iar cei doi foști amanți au apărut la braț în public, printre apropiați ai Biancăi Drăgușanu și la restaurantul preferat al acesteia.

FANATIK a descoperit dovezi ale clandestinității relației de până acum între rusoaică și omul de afaceri român, sunt imagini în ipostaze intime la piscină ale celor doi, făcute vara trecută.

Alex Bodi - Daria Radionova
Alex Bodi – Daria Radionova, ipostaze intime la piscină
Sursa foto: Exclusiv Fanatik
Alex Bodi - Daria Radionova
Alex Bodi – Daria Radionova, ipostaze intime la piscină
Sursa foto: Exclusiv Fanatik

Alex Bodi a menționat la Antena Stars că relația dintre cei doi este acum oficială: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat el, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

Această apariție publică nu a trecut neobservată de Bianca, deși e pusă pe distracție în Dubai. Ea a ironizat imaginile apărute la TV ale fostului partener de viață alături de cea care i-a fost amantă încă din luna februarie, dar nu a vrut să comenteze mai mult.

InstaStory - Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu ironizează imaginile apărute cu Bodi și Radionova
Sursa foto: InstaStory

Ea a postat o fotografie din respectiva emisiune la InstaStory, iar imaginea celor doi este acoperită de un porc. Drăgușanu a menționat că „trăim într-o lume plină de porcușori (…), dar nu intrăm în cocină, dacă intrăm în cocină ne mânâncă porcii (…) mai bine îi ignorăm”. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!