News

Imagini dramatice cu actrița Alyssa Milano: ”Chelesc de la COVID-19!”

13.08.2020 | 12:26
Imagini dramatice cu actrita Alyssa Milano Chelesc de la COVID19
ADVERTISEMENT

Alyssa Milano, actrița americană cunoscută pentru rolul din serialul de succes „Charmed” (1998 – 2006), le-a arătat tuturor fanilor din mediul online care sunt efectele pe care le resimte în urma infectării cu noul tip de coronavirus. Vedeta a avut boala în luna aprilie, dar luptă și acum cu efectele.

Îndrăgita actriță americană a mărturisit că îi cade foarte mult părul. Femeia în vârstă de 47 de ani a făcut un scurt video în care și-a periat podoaba capilară imediat ce a ieșit de la duș. Alyssa Milano a ținut să precizeze faptul că nu se confrunta cu căderea părului înainte să aibă COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Hei, toată lumea, am vrut doar să vă arăt cantitatea de păr pe care o pierd ca urmare a COVID. Aceasta este peria mea preferată pentru descurcat părul”, spune actrița în filmarea de pe contul de Instagram.

Drama prin care trece actrița Alyssa Milano după infectarea cu coronavirus

„După cum puteți vedea, nu exista niciun fir de păr înainte acolo”, mai adaugă vedeta de la Hollywood ca în scurt timp să le arate internauților cât de mult păr pierde la o singură periere.

ADVERTISEMENT

În finalul filmării Alyssa Milano le arată tuturor cantitatea de păr pierdută și vine și cu un sfat. Actrița americană recomandă purtarea măștii de protecție, necesară pentru a evita infectarea cu virusul din China.

„O periere, aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19. Purtați pentru numele lui Dumnezeu mască pentru că boala asta nu este un lucru de joacă”, a subliniat actrița.

ADVERTISEMENT

Vedeta, dispusă să doneze plasmă pacienților cu COVID-19

Vedeta nu este singurul pacient care se confruntă cu căderea părului după vindecarea de coronavirus. Un studiu efectuat de experții în domeniul sănătății arată că după boală multe persoane se confruntă cu această problemă.

În plus, foștii pacienți sunt apatici și au scăderi bruște în greutate. Inclusiv, vedeta a slăbit în ultimele luni, în jur de 10 kilograme.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alyssa Milano a declarat că a primit rezultatele testului care îi confirmă prezența anticorpilor în organism, lucru care demonstrează că a luptat într-adevăr împotriva virusului. Vedeta a stat timp de 10 zile în spital, starea sa înrăutățindu-se după primele trei zile.

Actrița a fost intubată, însă a reușit în cele din urmă să învingă boala. Ea știe prin ce clipe grele a trecut, de aceea este dispusă să doneze plasmă pentru a ajuta pacienții care se află în stare gravă.

 

 

ADVERTISEMENT